Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 135.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De vraagprijs is een bieden vanaf prijs.

In de rustige, ruim opgezette Zeeheldenbuurt kun je de trotse eigenaar worden van deze tussenwoning met een vaste trap naar de tweede verdieping, drie slaapkamers op de eerste verdieping en goede uitbouwmogelijkheden op de begane grond. De buitenzijde is onderhoudsvriendelijk; de woning heeft grotendeels kunststof kozijnen met isolatieglas. De voor- en achtertuin zijn keurig verzorgd en de berging is een prima plek voor je fiets en werkbank; in deze woning heb je volop de ruimte. Binnen is de woning cosmetisch gedateerd en heb je de mogelijkheid je eigen woonwensen te realiseren; kom kijken en maak je dromen waar!

De Zeeheldenbuurt is een kindvriendelijke woonwijk aan de zuidoostzijde van het centrum. Diverse voorzieningen zijn in de buurt: meerdere supermarkten, onderwijs en buslijnen die een rechtstreekse verbinding hebben met het NS-station. Via de Gerard Doustraat en de Spittaalstraat fiets je zo het centrum in; aan de andere zijde heb je een snelle aansluiting op de N348.


Indeling:

Begane grond:
Via de voortuin en de mooie voordeur kom je in de hal van deze gezellige woning. Rechts zijn de meterkast en de garderobe; links zijn de toiletruimte, de gestoffeerde trap naar de verdieping en een praktische bergkast. Je merkt direct ‘de sfeer van weleer’; gedateerd maar keurig onderhouden en uiterst functioneel.

In deze woonkamer is jarenlang met veel plezier gewoond; opvallend is het vele daglicht dat aan de voor- en achterzijde naar binnen dringt. Vanaf je favoriete bank of stoel kun je genieten van een goede film en heb je uitzicht op de brede, rustige straat. Aan de achterzijde is plek voor een vierpersoons eettafel en kijk je naar de goed onderhouden achtertuin. De dichte keuken heeft een massief houten opstelling met volop bergruimte, een kunststof aanrechtblad en enige apparatuur. Meerdere woningen in de straat hebben de muur tussen de woonkamer en keuken verwijderd; het zorgt voor veel extra lichtinval en optisch voor meer ruimte.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers te bereiken, waarvan één met een vaste trap naar de tweede verdieping. Kunststof kozijnen en de goede maatvoering maken de slaapkamers goed bruikbaar; de derde kamer kan eventueel gebruikt worden als baby-, werk- of kastenkamer. De badkamer ademt de sfeer van vervlogen tijden: de wanden zijn geheel betegeld en hebben enkele details met bloemmotief; daarnaast zijn er een terrazzovloer, douche en een wastafel.

Tweede verdieping:
Via een open trap in de derde slaapkamer bereik je de zolderverdieping waar je diverse mogelijkheden hebt; een nokverhogende dakkapel plaatsen is het overwegen meer dan waard.

Exterieur:
De voortuin is keurig aangelegd en goed onderhouden; de beplanting is divers en heeft mooie kleuren die bijdragen aan de vriendelijke uitstraling. Vanuit de keuken bereik je de zonnige achtertuin met een groot terras, gazon, diverse beplanting en een stenen berging voor fietsen, tuingereedschap en je werkbank.

Bijzonderheden:
- De onderhoudsvriendelijke kunststof kozijnen zijn voorzien van isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel (2010);
- Vaste trap naar de tweede verdieping.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1962

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

274 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

130 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

80 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Voldoende parkeergelegenheid

 

Rustige buurt

 

Veel verbouw- en uitbouwmogelijkheden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's