Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 179.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de voorzijde uitzicht op het water met waterlelies en aan de achterzijde geen last in naar binnen kijkende buren; deze goed onderhouden woning heeft net dat beetje extra. De woning is door de jaren heen goed onderhouden; zo is het buitenschilderwerk in 2018 nog gedaan. Behalve een woonkamer met open keuken biedt deze woning een bijkeuken/wasruimte, twee ruime slaapkamers, een nette badkamer en een multifunctionele zolder die je via een vlizotrap trap kunt bereiken. Nog een pluspunt; de achtertuin op het zuiden.
De woning staat in de wijk Ooyerhoek waar je de beschikking hebt over vele faciliteiten; een basisschool in de buurt, voortgezet onderwijs op fietsafstand, winkelcentrum Dreiumme in Warnsveld, sportfaciliteiten voor een goede lichamelijke conditie en met vijftien minuten fietsen sta je midden in het centrum van Zutphen.

Indeling:

Begane grond:
Kom binnen in deze woning; in de hal is de trap naar de eerste verdieping en heb je toegang tot de woonkamer. De wanden zijn in een lichte kleur geschilderd en de mooie laminaatvloer is drempelloos doorgelegd in de woonkamer en de keuken. Dit kunnen we met recht een goed begin noemen!
De woonkamer met open keuken is een leefruimte waar je jezelf direct thuis voelt. Aan de voorzijde is het ruime zitgedeelte; in de open keuken is ruimte voor een eettafel. De keuken heeft veel bergruimte in de onder- en hoge bovenkasten en diverse apparatuur is ingebouwd: een gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast, vaatwasser en een combimagnetron. Vanuit de woonkamer kom je via een kleine hal bij het toilet met fonteintje en de, middels een vouwdeur afsluitbare, trapkast.
De praktische indeling van deze woning komt tot uiting in de bijkeuken annex wasruimte, bereikbaar vanuit de keuken. De vaste kasten fungeren als praktische bergruimte, de wasmachine en droger hebben hun eigen plekje achter een vouwdeur en hier bevindt zich de deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot twee ruime slaapkamers (ca. 16m2 en 12m2) en de badkamper. Een derde slaapkamer is eenvoudig is te realiseren (zie plattegrond). Via een vlizotrap bereik je de 2e verdieping.
De hoofdslaapkamer heeft een speels schuin plafond; de tweede kamer is een prima slaap- of werkkamer. Beide slaapkamers hebben net als de overloop een doorgelegde laminaatvloer; geen hinderlijke of lelijke drempels.
De wanden in de badkamer zijn deels betegeld en er is een raam voor ventilatie c.q. lichtinval. De ruimte is ingedeeld met een douche, toilet en een wastafel met een spiegelkast en een bergmeubel. Het uitzicht zal je direct aanspreken; op de rustige straat en het water met de vele waterlelies en omringd door wandelpaden.

Tweede verdieping:
Met deze verdieping kun je alle kanten uit; een logeerkamer, plek voor je hobby’s of een kantoor/werkplek aan huis zijn enkele opties. De ramen aan de voorzijde zorgen voor lichtinval en het schuine dak met robuuste balken zorgt voor een huiselijke sfeer.

Exterieur:
De voortuin is mooi aangelegd en vergt weinig onderhoud; toch krijgt de woning dankzij de beplanting een vriendelijke uitstraling. De achtertuin vergt weinig onderhoud; bestraat in een groot formaat tegel die stoer oogt, houten schuttingen als erfafscheiding en een praktische houten berging van 4 bij 3 meter voorzien van elektra. De tuin is een fijne plek om buiten te zitten en fungeert nu deels als speelplaats voor de inwonende prinses des huizes. Je hebt geen direct achterliggende buren, een poort naar een achterom en een gunstige ligging op het zuiden; wat wil je nog meer?

Bijzonderheden:
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- Comfortabel wonen dankzij dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- De onderhoudsvriendelijke achtertuin is in 2017 bestraat;
- Het buitenschilderwerk is in 2018 gedaan;
- De woning heeft glasvezelinternet;
- De achtertuin heeft een buitenkraan met afvoerputje en vanuit de woning bedienbare tuinverlichting.
- Tegen de achtergevel hangt een brede, elektrisch bedienbare zonwering.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1993

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

318 m³

Woonoppervlakte

84 m²

Perceeloppervlakte

119 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

68 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruime slaapkamers

 

Vlakbij sportvelden en zwembad

 

Lagere school op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's