Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 239.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wonen aan een leuk hofje in de wijk Leesten de Enk; dat kan aan het Heintje Davidsplein. Laat je niet misleiden door de bescheiden, smalle voorgevel; erachter gaat een zee van ruimte schuil. De xl-woonkamer met halfopen keuken, vier prima slaapkamers, badkamer met ligbad én douche, de achtertuin op het westen en de houten berging met brede poort (ideaal voor een motor) maken het leven hier zeer aangenaam.

Het Heintje Davidsplein is dé centrale plek in Leesten de Enk; een plek waar het voor jong en oud fijn wonen is. Faciliteiten als een basisschool, bushalte en meerdere winkelcentra bevinden zich in de directe omgeving. Aan de rand van de wijk voert water de boventoon; een rustgevend element en binnen vijf minuten ben je op de N314 en bij het Gelre ziekenhuis. De prachtige binnenstad van Zutphen is op fietsafstand gelegen; mocht je deze wijk nog niet kennen dan nodigen wij je uit voor een verkenningstocht.


Indeling:

Begane grond:
Kom binnen in deze verrassend ruime, speels ingedeelde woning. De hal met halfhoge lambrisering geeft toegang tot de toiletruimte met fonteintje, de meterkast en de gestoffeerde trap naar de bovenverdieping. De plavuizen vloer in groot formaat tegel versterkt de ruimtelijkheid, heeft behaaglijke vloerverwarming en is doorgelegd in de woonkamer en keuken.

De gevel is aan de voorzijde een stuk smaller dan aan de achterzijde en dat merk je aan de grootte van de woonkamer. De woonkamer is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een marmeren schouw met gashaard; vanaf je favoriete bank ga je hier iedere dag met volle teugen van genieten. Via openslaande deuren is de achtertuin te bereiken en in de hoek is een praktische berging onder de trap. Er bestaat de mogelijkheid voor het aansluiten van een hout-/potkachel, het rookkanaal is aanwezig.

Aan de voorzijde is de halfopen keuken voorzien van een luxe keukenopstelling (2016) met composiet werkbladen en een moderne uitstraling. Alle apparatuur van het A-merk Bosch is ingebouwd; de inductiekookplaat met afzuigkap, hoge koelkast, combioven, vaatwasser en het Daalderop Floww kokend watersysteem maken koken tot een dagelijks feestje. Tenslotte is op de begane grond de praktische bijkeuken/berging.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie mooie slaapkamers met speelse plafonds, schilderwerk in frisse kleuren en een nette laminaatvloer. De roze-, blauwe- of de ouderslaapkamer; allemaal hebben ze hun eigen sfeer, gemeenschappelijk zijn de grote ramen waardoor er veel lichtinval is.

De badkamer is ingedeeld met een ligbad, aparte douche, toilet en een wastafel op een zuil. De wanden zijn merendeels betegeld, de vloertegels zijn in een lichte kleur uitgevoerd en er is een groot raam dat door prettig lichtinval zorgt.

Tweede verdieping:
De woning heeft een hoge nok en daar profiteer je van als je op de tweede verdieping bent. De beschikbare ruimte is verdeeld in een ruime voorzolder en een vierde slaapkamer. Op de voorzolder hangt de cv-ketel, zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger, is bergruimte gemaakt in de schuinte van het dak en heb je de mogelijkheid om een werkhoek of plek voor je hobby’s te maken. De vierde slaapkamer, ook wel bekend als de Freek Vonk kamer, heeft een groot dakraam en een mooie laminaatvloer.

Exterieur:
De woning is aan de achterzijde fors vergroot; desondanks heb je buiten een lekkere plek om te zitten. De achtertuin heeft een gunstige ligging op het westen; de middag- avondzon. De berging heeft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur; ideaal als je thuiskomt met de fiets of motor.

Bijzonderheden:
- Aangenaam wooncomfort dankzij de dak-, spouwmuur- en vloerisolatie;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- De vloeren in de woonkamer, keuken en bijkeuken zijn voorzien van behaaglijke vloerverwarming;
- De woning is in 2005 aan de achterzijde uitgebouwd (woonkamer en bijkeuken);
- De berging in de achtertuin is vergroot (2005) en voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaal garagedeur;
- Luxe keuken (2016) met Bosch inbouwapparatuur;
- Hardhouten kozijnen met isolatieglas, het buitenschilderwerk is in 2017/2018 gedaan;
- Flinke uitbouw aan de achterzijde.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1995

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

549 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

178 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

70 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's