Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.950,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilt u enerzijds graag het comfort van een appartement, maar wilt u anderzijds niet zonder tuin? Dan nodigen wij u van harte uit voor een bezichtiging bij deze AANTREKKELIJKE 2-KAMER BENEDENWONING met schitterende tuin (maar liefst 13,5 meter diep!). De tuin is niet alleen gesitueerd op het zuidwesten, waardoor u op zonnige dagen altijd verzekerd bent van zon in uw tuin én woonkamer, maar grenst ook aan het water. Aan de waterkant is een verlaagd terras aangelegd, zodat u op diverse plekken in uw tuin van de buitenlucht en omgeving kunt genieten! Daarnaast is dit appartement voorzien van een houten berging in de tuin en een eigen berging in de onderbouw.

Vernieuwingen / Verbeteringen
In hoofdlijnen hebben in 2010 de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- wanden en vloeren opnieuw afgewerkt;
- inbouwkeuken vernieuwd;
- tuin volledig opnieuw aangelegd.

Indeling
De entreehal is voorzien van een intercom en meterkast. De toiletruimte is voorzien van een fonteintje, witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels. De ruime badkamer is grotendeels betegeld met witte wandtegels en antracietkleurige vloertegels en is voorzien van een wastafel, ligbad/douchecombinatie, wasmachine-aansluiting en badgeiser (merk: Vaillant / type: Turbo Mag). Royale slaapkamer. De gezellige woonkamer beschikt over een deur naar de tuin en heeft veel lichtinval. De open keuken is voorzien van een luxe, L-vormige inbouwkeuken in gebroken witte kleurstelling met een antraciet gemêleerd kunststof aanrechtblad. Deze nette keuken is uitgerust met een koelkast, recirculatiekap, 4-pits gaskookplaat, combimagnetron en spoelbak. Het appartement is grotendeels voorzien van een fraaie eikenstructuur laminaatvloer en gesausde wanden.

Tuin
Het appartement heeft de beschikking over een fraai aangelegde tuin (ca. 13,50 meter diep!). De tuin is gesitueerd op het zuidwesten en is voorzien van een gedeeltelijk overdekt zonneterras, sierbestrating, beplanting, houten berging en verlaagd gelegen terras aan het water. Daarnaast is er nog meer bergruimte aanwezig in de eigen berging in de onderbouw van het appartementencomplex.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 53m2
Inhoud woning: ca. 165m3
Bouwjaar: ca. 1978
Servicekosten (incl. stookkosten): € 186,46 per maand


Oppervlakten
Woonkamer & keuken: ca. 27m2
Slaapkamer: ca. 13m2
Badkamer: ca. 5m2
Berging: ca. 6m2
Houten berging: ca. 2m2

Appartementencomplex
Dit kleinschalige appartementencomplex is recentelijk aan de buitenzijde volledig opnieuw geschilderd en onder andere voorzien van een afgesloten hoofdentree, intercominstallatie en brievenbussentableau. Aan de voorzijde van het complex bevinden zich een aantal eigen parkeerplaatsen voor de bewoners. De VvE heeft recent besloten dat het eerstvolgende onderhoud uitgevoerd zal worden aan de boeiboorden en het dak van het complex.

Omgeving
Deze leuke benedenwoning ligt op een centrale locatie in de woonwijk Veenendaal-West, met op steenworpafstand wijkwinkelcentrum De Ellekoot, NS station Veenendaal-West en diverse sportaccommodaties.

Kortom: appartementen als deze (met grote zonnige tuin en ligging aan het water) zijn een buitenkansje, wij plannen dan ook graag een afspraak voor bezichtiging met u in!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1978

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

165 m³

Woonoppervlakte

53 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

108 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's