Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 419.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Crouweldijk 30 is een ruime woning in een ruim opgezette woonomgeving. Alle ingrediënten voor een sportieve, gezonde en duurzame levensstijl zijn onder handbereik: de fietsboulevard, de fiets- wandel en skateroute rond het Máximapark (het Lint) en sportpark de Paperclip (op 150 meter afstand). Het prachtige Máximapark is het met 300 hectare één van de grootste stadsparken in Nederland.

Het huis heeft een zonnige tuin op het noordwesten, waarin je eigen appels, druiven en bessen groeien. De woning heeft een zeer brede living (ca. 7 meter) met fraaie houten vloer en is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor een optimale leefruimte is gecreëerd. Het energiezuinige huis heeft 12 zonnepanelen die grotendeels voorzien in het stroomverbruik.

Enkele absolute pluspunten van dit tophuis zijn:

- Uitgebouwde living
- Ruime woonkeuken
- 4 slaapkamers
- Moderne badkamer
- Eigen parkeerplaats
- 12 zonnepanelen
- Fraaie speksteen houtkachel

Locatie en woonomgeving:
Deze ruime eengezinswoning ligt aan een autoloze, kindvriendelijke fietsboulevard, in de jonge woonwijk De Bongerd Zuid (’t Zand) te Utrecht. Op het gras van Crouweldijk staan speeltoestellen voor kinderen van diverse leeftijden, de speeltoestellen voor de jongste kinderen staan voor de deur. De fietsboulevard staat in directe verbinding met het nieuwe Leidsche Rijn Centrum (5 minuten fietsen).

Ook openbaar vervoer, de snelwegen A2 en A12 en natuurlijk de historische binnenstad Utrecht zijn binnen no-time bereikbaar. Vanaf station Terwijde ben je binnen 5 minuten ben je met de trein op Utrecht Centraal /Hoog Catharijne, of je fietst er in een kleine 20 minuten heen.
Alle dagelijkse voorzieningen tref je in de directe omgeving: onderwijsvoorzieningen, winkelcentrum en treinstation Terwijde, maar ook diverse sportfaciliteiten zoals Sportpark “De Paperclip”, zwembad Fletiomare en voetbalclub VV De Meern.

Indeling begane grond:
Entree, hal met garderobe en toiletruimte, toegangsdeur naar het woongedeelte. De living is zeer ruim door de breedte van ca. 7 meter en de uitbouw aan de achterzijde. De woonkamer is voorzien van een speksteen houtkachel, praktische trapkast en dubbele tuindeuren. De ruime open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur ligt aan de achterzijde en heeft veel opslag en bergruimte, ook onder de gezellige bar. Aangrenzend de royale achtertuin met eigen parkeerplaats, tuinschuur, hoge bakstenen muur, dubbele tuinpoort en buitenkraan.

Eerste verdieping:
Overloop, toegang tot de drie volwaardige slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde is uitgerust met een fraai frans balkon en heeft een mooi uitzicht op het groen. De keurige badkamer is uitgerust met V&B sanitair en beschikt over een ligbad, douche, tweede toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping tref je de vierde slaapkamer en een praktische overloop met plek voor de wasmachine en droger. Ook is er een ruime berging, praktisch ingedeeld met stellingkasten. Deze verdieping is uitgebreid middels een dakkapel aan de achterzijde en is uitgerust met een extra dakraam op de voorzolder.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 142 m2;
- Inhoud ca. 491 m3;
- Buitenschilderwerk uitgevoerd in 2015;
- Privé parkeerplaats op eigen terrein;
- Uitgebouwde woonkamer;
- Fraaie houten vloer en houtkachel in woongedeelte;
- Nette en complete badkamer met V&B sanitair;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Uitgerust met 12 zonnepanelen;
- Oplevering en sleuteloverdracht in overleg.

Interesse? Je bent van harte welkom voor een bezichtiging samen met je NVM aankoopmakelaar!

Bel ons via 030-6776000 of e-mail naar info@beumer.nl om een bezichtigingsafspraak in te plannen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

491 m³

Woonoppervlakte

142 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

66 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Ruim huis: brede gevel en achter uitgebouwd

 

150m van Het Lint en Máximapark

 

Sfeervolle houtkachel

 

Energie zuinig en zonnepanelen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's