Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 192.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke indeling heeft deze woning. Net even anders dan de meeste woningen. Het heeft namelijk een originele indeling met onder andere een woonkeuken, 3 (mogelijk 4) slaapkamers en een royale vide op de tweede verdieping. Het huis heeft een nette onderhoudsvrije voor- en achtertuin, waar je de hele dag van de zon kunt genieten.

De Simon Vestdijksingel is een straat met alleen bestemmingsverkeer, dus je woont hier lekker rustig. Parkeren kan voor de deur en er zijn meerdere speeltuintjes in de buurt, die je bereikt zonder een weg over te steken. Een fijne buurt voor kinderen dus! Voor de woning ligt een groot terras, omzoomd door een brede, groene haag. Zo heb je alle privacy. Hier kan je 's ochtends met een heerlijk kopje koffie de krant lezen.

Indeling
Via de voordeur kom je in de hal met het toilet in lichte kleurstelling, bergkast met de cv-ketel en de trap naar boven. De hal heeft een witte lambrisering. Rechtdoor betreedt je de woonkamer. Dit is een vierkante ruimte van ca. 21 m2, met een glazen pui over bijna de gehele breedte van de woning met veel lichtinval en convectorput. Daarnaast heeft het openslaande deuren naar de achtertuin. Je kan hier een eettafel kwijt maar is geen must, want in de woonkeuken is er ook voldoende plaats. De keuken is straatgericht en heeft de navolgende apparatuur: spoelbak, gaskookplaat, koelkast, afzuigkap en combi-magnetron. Op de grens van de woonkamer en de woonkeuken bevindt zich nog een grote bergkast onder de trap. De gehele begane grondvloer is voorzien van dezelfde laminaatvloer. Terug in de hal ga je naar de....

Eerste verdieping:
Via de overloop is er toegang tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer. De grootste slaapkamer ligt aan de straatzijde en is maar liefst 16,5 m2 en kan je met recht de masterbedroom noemen. De 2 andere slaapkamers liggen aan de achterzijde en zijn ca. 9 en 7 m2. In alle kamers en op de overloop ligt een laminaatvloer. De badkamer is betegeld met witte tegels, wastafel meubel in Wenge-uitvoering met onderbouwkast, ligbad en separate douchecabine. Daarnaast is er op deze verdieping een apart tweede toilet. Via de overloop en trap ga je naar de...

Tweede verdieping:
Hier kom je op de vide c.q. zolder. Deze ligt boven de twee slaapkamers aan de achterzijde. De vide geeft het huis een mooi, open karakter en is multifunctioneel. Je kunt de ruimte benutten als een studeer- of werkplek, maar ook als speelkamer voor de kinderen, hobby- of fitnessruimte of logeerkamer. Verder is hier de aansluiting voor de wasmachine te vinden. De ruimte is afgewerkt met een vinylvloer.

Tuin:
Hou je niet zo van tuinieren? dan is deze grote, onderhoudsvrije tuin wat voor jou. Het is geheel bestraat en hier en daar wat borders.. Schuttingen aan beide zijden bieden alle privacy. Vanaf een uur of 13 tot zonsondergang heb je er zon. Achter in de tuin staat een hardhouten berging voor de fietsen en de tuinspullen. De tuin is ook bereikbaar via een ingang achterom.

Omgeving
De Simon Vestdijksingel ligt in een mooi gedeelte van de wijk Rijkerswoerd - aan de zuidkant van Arnhem - met een ruime opzet en zeer gevarieerde bouw. In de wijk zijn alle voorzieningen aanwezig. Scholen, kinderdagverblijven en een winkelcentrum liggen op loopafstand. Aan het einde van de straat is een bushalte met een rechtstreekse verbinding naar winkelcentrum Kronenburg en het centrum van Arnhem.

De woning staat aan de rand van de wijk, in een straat met weinig verkeer. Rondom de wijk ligt veel groen en water, zoals de Rijkerswoerdse plassen en het Zeegbos, een bosgebied van ca. 80 hectare tussen Arnhem en Huissen. Binnen een paar minuten sta je op de Huissensedijk, langs de uiterwaarden van de Rijn. Ook de snelwegen in de regio zijn makkelijk en snel te bereiken.

Bijzonderheden
+ Mooie lichte tussenwoning
+ Open, ruimtelijk karakter dankzij de vide op de tweede verdieping
+ Ruime woonkamer
+ Drie slaapkamers en royale videkamer
+ Badkamer met ligbad en separate douche
+ Zonnige, onderhoudsvrije voor- en achtertuin
+ Verkeersluwe straat met alleen bestemmingsverkeer
+ Nabij diverse voorzieningen

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een rustige, kindvriendelijke omgeving, zonder overlast. Ook wordt er in de straat jaarlijks een buurtfeest gehouden.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1999

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

105 m²

Perceeloppervlakte

124 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Dicht bij recreatiegebied Rijkerswoerdse plassen

 

Winkelcentrum wordt gemoderniseerd

 

Op korte afstand van winkelcentrum Kronenburg

 

Geen parkeervergunning nodig

 

Snelle afrit naar Nijmegen

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's