Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP: Bieden vanaf € 250.000,- vraagprijs € 275.000,- k.k.

TER AAR, Anjerstraat 11

2-onder-1 kapwoning met extra grote GARAGE op een perceel van maar liefst 238 m2

• Extra grote garage van 22 m2
• Ruim perceel met een verzorgde zijtuin op het zuidoosten
• Voorzien van twee badkamers (begane grond en eerste verdieping)
• Papenveer ligt zeer centraal in de Randstad midden in het Groene Hart.
• De grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn met ca. 30 autominuten te bereiken.

Klussers opgelet! Deze woning kan je nog helemaal naar eigen wens afwerken en inrichten! Deze woning bevindt zich in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk, nabij het openluchtzwembad De Aarweide. Het winkelgebied van Ter Aar is op korte afstand gelegen, zodat u voor alle dagelijkse boodschappen niet buiten Ter Aar hoeft te gaan. Tevens bevindt u zich op korte afstand van Langeraar en de Langeraarse plassen. Mocht u toch graag een grote plaats bezoeken, dan ligt Alphen aan den Rijn op ca. 6 km. Papenveer ligt ook zeer centraal in de Randstad midden in het Groene Hart. De grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn met ca. 30 autominuten te bereiken.

Begane grond
Entree/hal, meterkast, praktische trapkast, toiletruimte en toegang tot de keuken en woonkamer. De doorzonwoonkamer heeft veel ramen, waaronder ook een zijraam, wat zorgt voor een prettige lichtinval. Via de woonkamer en de hal is de half open keuken bereikbaar. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok met keramische kookplaat en afzuigkap. Via de keuken bereikt u de praktische bijkeuken. Hier treft u de wasmachine en droger aansluiting. Tot slot treft u achter de bijkeuken nog een badkamer met ligbad en wastafel (op de eerste verdieping is ook een badkamer). Indien gewenst zou hier een doorgang naar de garage gemaakt kunnen worden.

De garage is extra groot, namelijk 22 m2.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk 12, 12 en 6 m2. De kleine slaapkamer heeft toegang tot het platte dak van ca. 9 m2. De badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel.

Tweede verdieping
Voorzolder met de CV-opstelling en toegang tot de zolderkamer met dakraam. Van de zolderkamer kan eenvoudig nog een extra slaapkamer gemaakt worden.

Volgens de NEN2580 mag de zolderruimte niet als woonoppervlak worden opgenomen. Aangezien deze ruimte eenvoudig als extra slaapkamer kan dienen, is deze in de aanmelding toch meegenomen als woonoppervlakte.

Ben je op zoek naar een 2-onder-1 kapwoning met GROTE GARAGE, waarbij je de woning nog helemaal naar eigen wens kan afwerken en inrichten? Zoek niet langer, maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

331 m³

Woonoppervlakte

96 m²

Perceeloppervlakte

238 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's