Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 233.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze ROYALE TUSSENWONING met GROTE GARAGE bevindt zich op een mooie locatie in Veenendaal-West. De waterpartij aan de voorzijde van de woning zorgt voor een ruime opzet en geeft vanuit de keuken een leuk en weids uitzicht. Een ander pluspunt is zeker de ruime garage/berging van ca. 22m2 die zich achterin de tuin bevindt en via de achterzijde bereikbaar is. Daarnaast is de woning voorzien van een ruime woonkamer, eenvoudige inbouwkeuken, keurige sanitaire voorzieningen, 3 mooie slaapkamers (met mogelijkheid voor 2 extra slaapkamers!) en een ruime achtertuin.

Indeling
Entreehal voorzien van garderobe, meterkast en deur naar de woonkamer. De ruime, tuingerichte woonkamer is voorzien van een trapkast en tuindeur. Vanuit de woonkamer is de tussenhal bereikbaar, waar zich de trapopgang naar de verdieping bevindt en een keurige toiletruimte. Deze toiletruimte is voorzien van licht gemarmerde wandtegels met decorrand, antracietkleurige vloertegels, wandcloset en fonteintje. Aan de voorzijde van de woning is de gedeeltelijk open keuken gesitueerd, welke voorzien is van een L-vormige eiken inbouwkeuken met grijs gemêleerd kunststof aanrechtblad. Deze inbouwkeuken is uitgerust met een vaatwasser, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven en koelkast. De begane grond is grotendeels voorzien van een donkere houtstructuur laminaatvloer.

1e Verdieping
Overloop met toegang tot 3 praktische ‘recht opgetrokken’ slaapkamers en de badkamer. Twee slaapkamers, waaronder de ruime ouderslaapkamer, bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot een ruime en praktische berging. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ligbad, douchecabine, wastafelmeubel, wandcloset, handdoekenradiator, wandmeubel, dakraam, licht gemarmerde wandtegels met decorrand en licht gemarmerde vloertegels met zwarte accenten. De eerste verdieping is gedeeltelijk voorzien van spachtelputz en structuur wandafwerking.

2e Verdieping
Riante zolderverdieping voorzien van dakvenster, mechanische ventilatie-unit , vernieuwde HR-cv-combiketel (merk: Remeha / type: Tzerra / nieuw geplaatst in 2015), bergruimte achter de knieschotten en toegangsluik naar bergvliering. Op deze verdieping kunnen uitstekend nog 1 of 2 extra slaapkamers gerealiseerd worden.

Tuin
De achtertuin is gesitueerd op het noordwesten en is voorzien van een zonneterras, gazon, plantenborder en grote stenen garage/berging. Deze garage/berging is voorzien van een elektrisch bedienbare roldeur en een tuindeur. De voortuin is voorzien van bestrating en beplanting.


Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 116m2
Inhoud woning: ca. 370m3
Grondoppervlakte: 149m2
Bouwjaar: ca. 1981

Oppervlakten
Begane grond
Woonkamer & keuken: ca. 40m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 15m2
Slaapkamer II: ca. 9m2
Slaapkamer III: ca. 7m2
Badkamer: ca. 7m2

2e Verdieping
Zolderverdieping: ca. 21m2

Tuin
Garage/berging: ca. 22m2

Omgeving
Deze ruime tussenwoning is gelegen in de populaire woonwijk Veenendaal-West, met in de directe omgeving ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen en speelvoorzieningen. Winkelcentrum De Ellekoot, treinstation Veenendaal-West, (basis)scholen, kinderdagverblijf- en BSO-locaties, diverse sportaccommodaties en de bossen van de Utrechtse Heuvelrug bevinden zich op korte afstand. Met de auto zijn autosnelwegen A12/A30 en A15 via de nabijgelegen Rondweg-West snel bereikbaar.

Kortom: deze ruime tussenwoning met grote garage/berging bevindt zich op een leuke locatie en biedt genoeg kansen om hier uw (t)huis van te maken!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1981

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

149 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

73 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

vrij uitzicht aan voorzijde, geen doorgaande weg, ook bereikbaar via achterzijde, grote garage

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's