Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 395.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze goed onderhouden, geschakelde 2-onder-1 kapwoning is op de begane grond verrassend ruim en biedt door de uitbouw op de eerste veel extra leefruimte. De woning is in 2013 rolstolvriendelijk gemaakt en is toen o.a. voorzien van een liftinstallatie waarmee de eerste verdieping te bereiken is. De indeling op de eerste verdieping is volledig gewijzigd. Er is nu een royale kamer met dakterras, een grote badkamer met plafondtillift tussen de badkamer en de slaapkamer. Ook is er een tweede kamer met een open doucheruimte gemaakt.

Woonomgeving:
De woning staat aan een rustige en gezellige straat in de groene wijk Zielhorst. Op een steenworp afstand bevinden zich winkelcentrum Emiclaer, park Schothorst en de vijver tussen Kattenbroek en Zielhorst. De wijk is ruim opgezet en kindvriendelijk, met 'om de hoek' onder andere meerdere basis- en middelbare scholen en sportverenigingen. De wijk is uit alle richtingen gemakkelijk bereikbaar. U bent snel op A1 of A28, NS-station Schothorst ligt op 5 fietsminuten en het is slechts een kwartiertje fietsen naar de Amersfoortse binnenstad.

De indeling is als volgt:
Overdekte zij-entree. Hal met meterkast, trap naar verdieping en toiletruimte. Verrassend ruime tuin-woonkamer over de volledige achterzijde van de woning, met dubbele deuren naar de tuin. Open keuken met inbouwapparatuur, waaronder koelkast, vaatwasser en een 5-pits gasfornuis.

Eerste verdieping:
De overloop op de eerste verdieping geeft u toegang tot twee slaapkamers en de ruime badkamer. De grootste slaapkamer vindt u aan de achterzijde van de woning. Deze kamer is voorzien van 2 dakramen. In de hoek van deze kamer vindt u de liftinstallatie. Aan de voorzijde van de woning de tweede kamer met aansluitend een open douche ruimte.

Tweede verdieping:
Via de trap naar boven bereikt u de bovenste verdieping. Deze grote open ruimte is voorzien van 2 dakramen waardoor deze erg licht oogt. Deze ruimte is ideaal om in te richten als werk- of hobbyruimte of als extra slaapkamer. Op zolder vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine en de cv-ketel.

Tuin:
De achtertuin heeft een ruim terras en groene borders. Aan de achterzijde de houten berging met ruimte voor gereedschap en tuinmeubelen. De inpandige berging aan de voorzijde heeft plek voor meerdere fietsen en dankzij de carport staat uw auto altijd droog.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde 2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1990

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

137 m²

Perceeloppervlakte

215 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's