Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 447.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Maar liefst 21 jaar hebben de bewoners genoten van de natuurlijke omgeving van Hall en de gastvrijheid van de inwoners. Hun kinderen groeiden hier vrij en veilig op en hebben het ‘nest’ inmiddels verlaten; nu is de tijd aangebroken om nieuwe bewoners de mogelijkheid te bieden om iedere dag voor 100% te genieten van Hall. In de zomer is de woning gericht op buiten wonen, winterdag is de woning knus en warm. Veel bijzondere vogels waaronder buizerds, ooievaars, uilen, goudvinken en vleermuizen kun je zomaar ‘spotten’; gewoon vanuit de tuin.

De Slatweg is een rustige, mooie straat met bewoners in verschillende leeftijdscategorieën met een juiste ‘naboarschap’; ze staan voor elkaar klaar maar overlopen elkaar niet. In de omgeving is prachtige natuur die je uitnodigt voor een fietstocht of wandeling. Je ervaart rust, stilte en ruimte en toch woon je op maar twintig minuten van Arnhem, Apeldoorn en Zutphen. Op 100 meter afstand is een basisschool en er zijn diverse verenigingen in de buurt.


Indeling:

Begane grond:
Rechts van de woning is de uitgebouwde entree met veel lichtinval, mooie paneeldeuren, een plavuizen vloer en een plafond met inbouwverlichting. Links in de hal is de ruime toiletruimte met fonteintje en aan de andere zijde is de kantoor-/praktijkruimte met een groot raam dat uitkijkt op de diepe oprit. Heb je geen zakelijke bestemming voor deze ruimte dan kun je er een mooie slaapkamer van maken; dankzij de badkamer op de begane grond kun je gelijkvloers wonen.
Naast de entree van de kantoor-/praktijkruimte is er een tweede entree ten behoeve van de woning. In deze hal zijn de trap naar de eerste verdieping, toegang tot de badkamer, bergruimte onder de trap en de meterkast. De houten vloer is doorgelegd in de aangrenzende woonkamer; een mooie L-vormige leefruimte met grote ramen en een houtkachel bij het zitgedeelte.

Schuifdeuren in de kamer geven toegang tot de woonkeuken; de plek waar vele uren worden doorgebracht. De hoekopstelling heeft veel bergruimte, een composiet aanrechtblad, gaskookplaat met afzuigkap, oven, combimagnetron, vaatwasser en een koelkast. De keuken is een plek om met je gezin, familie en vrienden te eten; er is plek voor een grote eettafel. Er is nog meer ruimte beneden; een praktische bijkeuken met de aansluitingen voor de wasapparatuur en met toegang tot de tweede toiletruimte.
De wanden in de badkamer zijn geheel betegeld en de ruimte is ingedeeld met een inloopdouche, toilet, hoge wandradiator en een dubbele wastafel met een brede spiegelkast en een bergmeubel. Elektrische vloerverwarming en mechanische ventilatie maken de badkamer helemaal af.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot vier (slaap)kamers, allemaal met een laminaatvloer. De schuine dakvlakken, grote dakramen, dakkapel, ramen met roedeverdeling en de sprankelende kleuren op de muren zorgen voor een aangename sfeer. Eén van de kamers heeft een wastafel en bergruimte in de schuinte van het dak.

Exterieur:
In 2010 kochten de bewoners extra grond; dat was de reden om de achtertuin opnieuw aan te leggen in de door hun gewenste Engelse stijl. De tuin is ingedeeld met een groot gazon, diverse bomen en grote borders met diverse planten en vele bloemen die gedurende een groot deel van het jaar zorgen voor geur én kleur.
Direct achter de woning is een overdekt terras (2012) op het zonnige zuiden; verder zijn er in de tuin diverse plekken om (overdekt) buiten te zitten en te genieten van de sfeer in de tuin. De voortuin heeft een grote oprit welke wordt geflankeerd door borders met diverse beplanting en er is een gazon. De boom met rode bladeren en de halfhoge haag aan de straatzijde zorgen voor privacy en de linkerzijtuin is veel breder dan je verwacht. Vanuit de tuin heb je uitzicht naar de achterliggende graslanden en toch heb je veel privacy dankzij de hoge beplanting aan de randen van het perceel.

Een mooie woning verdient een mooie tuin; aan de Slatweg 11 is dit meer dan gelukt.

Bijzonderheden:
- De woning heeft vloerisolatie en houten kozijnen deels met isolatieglas;
- Verwarming en warm water via een cv-ketel;
- De riolering onder de woning is in 2013 vernieuwd;
- Het buitenschilderwerk is in 2018 gedaan;
- Vier slaapkamers op de eerste verdieping;
- Kantoor-/praktijkruimte op de begane grond met eigen entree en toiletruimte;
- Mooi aangelegde en uitstekend onderhouden tuin rondom en oprit voor meerdere auto’s.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Twee punten die echt uniek zijn: als je een hond hebt zit je na 100 m echt midden in de natuur en kun je genieten van de omgeving. Kleine kinderen kunnen terecht op 100 m afstand bij een leuke moderne school waar aandacht is voor het individu. Het is heerlijk om in de keuken of onder de veranda te zitten en te genieten van het uitzicht. Een aantal jaren geleden hebben we een praktijkruimte gebouwd met een aparte opgang en wc, dit heeft mij in staat gesteld om thuis mensen te ontvangen en te kunnen werken. Tegenover ons huis wordt eens per jaar op een houten vogel geschoten(vogelschieten), een traditie die het dorp aan elkaar verbindt en iets waardoor wij ons ook met het dorp verbonden voelen. Verder hebben we in de Slatwegbuurt een app met elkaar en komen minimaal eens per jaar bij elkaar bij de buurtbarbecue maar we kletsen vooral met elkaar als we de hond uitlaten.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1958

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

651 m³

Woonoppervlakte

189 m²

Perceeloppervlakte

578 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Dakraam, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

410 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's