Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 324.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Verrassend ruime vrijstaande jaren ‘30 woning met garage en een grote achtertuin, gelegen op loopafstand van het centrum van Dongen. De woning beschikt over een ruime keuken met een mooi uitzicht op de tuin en 4 slaapkamers. Met modernisering van de woning dient u rekening te houden.

BOUWKWALITEIT
De woning is traditioneel gebouwd en is gedurende de jaren verbouwd. In 1966 is de garage gebouwd en in 1975 is er op de keuken een verdieping bijgebouwd om zo een extra slaapkamer op de eerste verdieping te creëren. In 2012 zijn de boeiboorden van de dakgoten vervangen en in 2014 zijn de kozijnen voor het laatst geschilderd. Alle kozijnen zijn voorzien van dubbel glas, met uitzondering van de glas in lood ramen en de voordeur. Tevens is in 2017 de elektrische installatie (meterkast) uitgebreid met enkele groepen en is deze voorzien van een slimme meter. Verwarming vind plaats via elektrische radiatoren en een kolen kachel. In warm water wordt voorzien middels een elektrische boiler.

INDELING

Begane grond
De entree van de woning is een lange gang met aan het einde daarvan de trapopgang naar de eerste verdieping. De gang heeft een traditioneel hoog plafond en is voorzien van een houten lambrisering. In de gang bevindt zich tevens de toegangsdeur naar de woonkamer.

De woonkamer heeft veel lichtinval door de grote ramen welke gedeeltelijk zijn voorzien van glas in lood. Tevens is er een schouw met kolen kachel aanwezig en is de woonkamer voorzien van een span plafond.

De keuken is zeer ruim opgesteld en beschikt over een groot keukenblok met een dubbele spoelbak en een elektrische kookplaat en oven. Ook bevinden zich in de keuken de elektrische boiler, en aansluitpunten ten behoeve van wasapparatuur, en is er een verdiepte kelder met meterkast. De ruime woonkeuken biedt tevens voldoende plaats voor een 4-6 persoons eettafel. Bovendien heeft men vanuit de keuken een prachtig uitzicht over de achtertuin.

In de keuken is ook een toegangsdeur naar het achterportaal, waar de toiletruimte is gesitueerd en waar de toegangsdeur naar de tuin zich bevindt.

Naast de ruime oprit waar men in ieder geval 2 auto’s kan parkeren, beschikt deze woning ook nog over een garage met openslaande deuren. De garage is ca. 29 m² groot (ca. 5.50 m x 2.98m).

Het achterste gedeelte van de garage is ingericht als berging (ca. 4.02 x 2.98m).

De privacy biedende tuin is erg ruim en bestaat uit twee grote percelen, een daarvan is momenteel in gebruik als “groentetuin”. Ook is er een achterom aanwezig.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken, en vlizotrap naar bergzolder.

Slaapkamer I bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft een vaste kast (ca. 3.00/0.89 x 5.25/3.90m)

Slaapkamer II en slaapkamer III bevinden zich aan de zijkant van de woning, hier bestaat de mogelijkheid om van deze twee slaapkamers één grote slaapkamer te maken. De afmetingen hier bedragen ca. 1.97 x 2.90 m (slpk. II) en ca. 1.88 x 2.90 m (slpk. III).

Slaapkamer IV bevindt zich aan de achterzijde van de woning en beschikt over een zonnescherm en een deur naar het balkon (ca. 5.23 x 3.70 m).

Alle slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.

De badkamer beschikt over een zitbad en een wastafel (ca. 2.84 x 1.14 m).

Tweede verdieping
Bergzolder bereikbaar via vlizotrap (stahoogte ca. 2.30m). De zolder beschikt over twee dakvensters.

Bijzonderheden:
- Het betreft een gezellige woning gelegen in het centrum van Dongen met garage.
- De woning beschikt over veel ruimte en biedt tal van mogelijkheden om deze naar eigen wens en smaak in te delen.
- Er is veel privacy in de tuin.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden die deze woning u biedt? Wij maken graag met u een afspraak om deze woning te bezichtigen!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Onze ouders hebben bijna 60 jaar samen doorgebracht in het huis aan de Wilhelminastraat 29. In de jaren 60 en 70 hebben ze het huis ingrijpend verbouwd van een kleine traditionele woning met "Franse kap" naar een, zeker voor die tijd, erg moderne en ruime gezinswoning. Het donkere hout dat je terugziet in de gevelbekleding voor en achter maar ook in het hekwerk maakt het een karaktervolle woning. Grote ramen aan de oost- zuid- en westkant zorgen voor veel licht in huis hetgeen de grote ruimten binnen nog benadrukt. Achter het huis ligt een ruime zonnige tuin waar wij zelf vaak te vinden zijn geweest. Voor wie echt groene vingers heeft is er tenslotte dan nog de "groentetuin" waar wijzelf, familie en vrienden vele jaren letterlijk de vruchten van hebben mogen plukken.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1931-1944

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

455 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

567 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

Kolenkachel

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

G

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

261 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's