Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 220.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Instapklaar, veel licht, goed onderhouden en veel ruimte! Dat zijn de kenmerken van deze leuke helft van dubbel woonhuis met ruime inrit en garage. Ben jij al getriggerd? Kom dan snel een kijkje nemen.

Indeling
Begane grond:
Via de voortuin ga ja de hal in waar het moderne, nette toilet te vinden is. In de hal is ook toegang tot de provisiekast waar de moderne groepenkast is. Daarna de keuken in, welke voorzien is van diverse apparatuur zoals ingebouwde koelkast, oven, 4 pits gasstel, afzuigkap en vaatwasmachine. Tevens zit hier de inbouwkast met de recentelijk vervangen combiketel. De woonkamer heeft een zeer ruimtelijke en lichte uitstraling met mooie grote ramen, zowel aan de voor- als achterzijde. Alle ramen zijn voorzien van onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Via de woonkamer is ook de op het zuiden gelegen achtertuin te vinden. De lichte laminaatvloer over de gehele begane grond geeft nog een extra ruimtelijk gevoel. De trap, voorzien van nette vloerbedekking, brengt ons naar:

1e Verdieping:
De overloop, ook voorzien van vloerbedekking, welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk een ruime 5, 10 en 11 m² en allemaal even makkelijk in te delen. Ideaal om een mooie werkkamer/kantoor en twee ruime slaapkamers te realiseren. Fraaie, gemoderniseerde badkamer met douchecabine, designradiator en badkamermeubel met wastafel. Alle slaapkamers zijn voorzien van lichte laminaatvloer.

2e Verdieping:
Via een vaste trap kom je op de overloop waar de wasmachine staat en toegang tot de opbergzolder is.

Tuin:
Ofwel via de woonkamer of de keuken loop je het keurige bestrate royale terras op. Vrijwel onderhoudsvrij en heerlijk om ’s zomers ongestoord van de zon te genieten, daar de zon vrijwel de gehele dag aanwezig is. Over vrijwel de gehele achtergevel is tevens een zonnescherm bevestigd. In de tuin is tevens een stenen berging te vinden. Ideaal om een hobby-/ klusruimte van te maken maar je kunt er ook je tuinspullen en fietsen in kwijt.

Bijzonderheden:
+ kunststof kozijnen
+ goed onderhouden
+ veel licht in woonkamer door zijramen
+ luxe badkamer en toilet
+ aan voorzijde vrij uitzicht
+ aangebouwde garage
+ tuin op het zuiden
+ inrit met garage

Omgeving:
De woning is gelegen in een eenrichting straatje vlakbij het gezellige centrum van Velp, met alle gemakken van dien. De wijk is voorzien van diverse speeltuintjes, genoeg parkeergelegenheid en vrijwel alles wat je nodig hebt: verschillende supermarkten en winkels binnen loopafstand, (basis)scholen, speeltuinen en op enkele minuten fietsafstand park Presikhaaf met de stadsboerderij, landgoed Biljoen, Kasteel Rozendaal en uiteraard de Veluwe.
Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld; er is een goede busverbinding en NS-station Velp is vlakbij. Tevens is de snelweg A12 zeer makkelijk te bereiken.

Brochure:
Meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
Bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
Via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur.

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
In overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1958

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

371 m³

Woonoppervlakte

71 m²

Perceeloppervlakte

184 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

90 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke buurt

 

Fijne lichtinval

 

Goede voorzieningen op loopafstand

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's