Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 345.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze woning draagt weliswaar de naam "Patrijs", maar als woningeigenaar ben je hier zo trots als een pauw.

In de Vogelbuurt, op steenworp afstand van de Drechterlandsedijk, ligt deze autoluwe, ruim opgezette en groene woonwijk. In deze geschakelde SEMI-BUNGALOW kunt u genieten van veel wooncomfort met een speelse indeling en slaapkamer op de begane grond. Daarnaast beschikt de woning over een ruime aangebouwde, inpandig bereikbare garage.

De woning is gebouwd omstreeks 1975, halverwege het discotijdperk...en de "swing" zit er goed in! De leefruimtes zijn organisch vormgegeven en zijn met elkaar verbonden voor een optimale binnenshuise cohesie!

De achtertuin, pal op het westen sluit perfect aan bij de woning, is speels aangelegd en goed onderhouden.

Ursem is een leuk, oer-hollands dorp vol ouderwets boeren verstand, een gezellige dorpskern, voorzieningen op korte afstand en is gelegen in een prachtige landelijke omgeving.

Indeling begane grond: zij-entree, hal, meterkast, toilet, toegang naar garage, slaapkamer, woonkamer met trapopgang naar 1e verdieping en opslaande tuindeuren, keuken v.v. half open v.v. hoekopstelling in lichte kleurstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e Verdieping: overloop/vide, badkamer v.v. wastafelmeubel, 2e toilet en douchecabine, 2 slaapkamers en bergruimte.

Net als de vogel, kan dit object zo aan uw neus voorbij vliegen...dus grijp deze prachtige kans!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben 9 jaar lang genoten van de Patrijs 32, Ursem. Door verandering van werk en het feit dat onze familie en vrienden allemaal regio Utrecht wonen hebben wij besloten ons huis te verlaten. We hebben met heel veel plezier op de patrijs gewoond. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuiden) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!” Ook kun je heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving en geeft het huis je een vakantiegevoel.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

312 m³

Woonoppervlakte

122 m²

Perceeloppervlakte

313 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het huis is zonnig en ruim, erg prettige woonomgeving

 

Sociale buren

 

Centraal gelegen, dichtbij Hoorn, Alkmaar, Heerhugowaard maar ook leuke kleine dorpen in de omgeving waar altijd wel iets te doen is.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's