Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 234.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze bijzondere gezinswoning biedt een prachtige balans tussen stad en natuur! Vanuit de rustige Hoornbladstraat loopt u zo naar Uiterwaardenpark Meinerswijk, waar u kunt genieten van prachtige natuur en vergezichten. Meinerswijk is bovendien volop in ontwikkeling, zodat u hier in de nabije toekomst kunt genieten van tal van culturele en recreatieve voorzieningen! Ook stadsliefhebbers kunnen hun hart ophalen met de vele gezellige terrasjes, winkels en restaurants die Arnhem te bieden heeft op slechts 7 fietsminuten afstand. Station Arnhem Centraal, winkelcentrum Kronenburg, basis- en middelbare scholen liggen op korte loop- of fietsafstand. Om de hoek is een grote speeltuin met speelvelden en de woning is ook nog eens gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de A325, A15, A50 en A12.

Deze ruime gezinswoning uit 2005 biedt een heerlijke leefruimte met maar liefst 3 slaapkamers en een fijne woon- en eetkamer met open keuken. De ruime zolder met haar grote dakkapel is geheel naar eigen wens in te richten. Zo kunt u hier uw eigen kantoor, atelier of extra (4e) slaapkamer realiseren! Een echte eyecatcher is bovendien de riante serre, die verbonden is met de woonkamer via grote openslaande deuren. Hier kunt u in stijl dineren met uw gasten of gezin, terwijl u uitkijkt op de achtertuin. In de tuin zelf kunt u natuurlijk ook heerlijk genieten en ontbijten of lunchen in de zon! Benieuwd naar deze woning? Plan dan snel een bezichtiging!

Indeling van de woning
Begane grond: U betreedt te woning via de ruime hal. Deze biedt toegang tot het toilet en de woon- en eetkamer met open keuken. Het toilet is voorzien van een wc-fontein. De kamer is voorzien van een smaakvolle parketvloer en is heerlijk ruim opgezet. Dit gevoel van ruimte wordt versterkt door de serre, die via openslaande deuren te bereiken is. Hier kunt u heerlijk overdekt genieten van het licht, of u loopt de tuin in via de schuifpui. De open keuken is keurig afgewerkt en beschikt over een kunststof werkblad, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser, koelkast en een vriezer. Erker aan de voorkant.

1e verdieping: Op de 1e verdieping bevinden zich de overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. De geheel betegelde, ruime badkamer is voorzien van een douche, een toilet, een wastafel en mechanische ventilatie. De slaapkamers beschikken over nette laminaatvloeren en zijn ruim opgezet.

2e verdieping: De zolder biedt een riante ruimte welke is in te richten naar eigen wens. De verdieping is licht door zowel een dakraam als een dakkapel en is voorzien van een laminaatvloer.

Buiten: De woning beschikt over zowel een voor- als achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van sierbestrating, een gazon en een karakteristieke waterpomp. U kunt zowel overdekt zitten in de serre, of gezellig buiten dineren op het terras. Doordat de tuin via een achterom te bereiken is, kunt u uw fietsen bovendien eenvoudig stallen in de stenen berging achter in de tuin.

Bijzonderheden
- Bouwjaar 2005
- Woonoppervlakte 153 m2
- Energielabel A
- Voorschot gas € 83,-- en elektra € 43,-- per maand
- Rustige woonomgeving nabij Uiterwaardenpark Meinerswijk
- 7 Minuten fietsen van Arnhem centrum en station Arnhem Centraal
- Bijzonder sfeervolle gezinswoning uit 2005
- 3 Slaapkamers
- Zolder met grote dakkapel en mogelijkheid 4e slaapkamer
- Prachtige serre
- Achtertuin met stenen berging en een achterom
- Geheel geïsoleerd
- Nieuwe Cv uit 2017
- Openbaar parkeren
- Snel een afspraak maken?

Wilt u meer informatie over deze woning, een verkoopbrochure downloaden of een bezichtigingsafspraak maken? Klik op de button rechtsboven in dit scherm. Daar vindt u ook onze adresgegevens.
U bent van harte welkom om bij ons kantoor binnen te lopen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2005

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

515 m³

Woonoppervlakte

153 m²

Perceeloppervlakte

127 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Rolluiken, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

50 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Serre

 

Ruim

 

Dichtbij centrum

 

Goed geïsoleerd

 

Mooie tuin

 

Dakkapel

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's