Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een ruimte! En wat een heerlijke plek! Aan de Waterjuffer in Krommenie hebben wij deze flinke eengezinswoning met garage en riant dakterras in de verkoop gekregen. Vier royale slaapkamers en een leefkeuken waar je 'u' tegen zegt, maken dit tot een gezinswoning pur sang. En dan het uitzicht... Vanuit de living op de eerste verdieping, met balkon, en het dakterras op de tweede verdieping kijk je kilometers ver over het veenweidelandschap. Heb je een bootje of een kano, dan stap je voor de deur in en peddel je urenlang door het afwisselende landschap van de Zaanstreek!

De begane grond bestaat voornamelijk uit garage met elektrische roldeur, en leefkeuken. Deze laatstgenoemde heerlijke ruimte is een tuingerichte kamer, met een massieve houten vloer van brede delen, die ongetwijfeld snel het hart zal vormen voor het hele gezin. Hier kom je samen, eet je samen, klets je samen en wordt er getroost, gesust, gelachen en geproost... Het keukenblok bestaat uit een kastenwand en een rustiek fornuis met dubbele oven. Dit fornuis is volledig elektrisch, de kookplaat is inductie. De combi-magnetron, koelkast, vriezer en vaatwasser zijn ingebouwd. De brede schuifpui vormt de verbinding met de diepe en beschutte achtertuin op het zuidoosten.

Openheid en verbinding zijn de sleutelwoorden bij deze woningen. Glaswanden en open trappen houden contact met alle verdiepingen welke allen zijn voorzien van prachtige houten vloerdelen. Als iemand zich wil terugtrekken, dan kan dat uiteraard ook, het huis heeft zoveel vertrekken binnen en buiten. Elke verdieping heeft een buitenruimte waarvan het dakterras op de tweede verdieping goed is voor romantische zonsondergangen. De living op de eerste verdieping heeft een balkon, te betreden via een schuifpui. De grote raamoppervlakken zijn een ode aan het uitzicht!
Overigens zijn de garage, keuken, woonkamer, hal boven en studeerkamer allen voorzien van vaste internetaansluitingen (t.b.v. access points).

Indeling:
Begane grond: garage via oprit en met elektrische roldeur, binnendoorgang naar woning.
Entree woning: hal met vaste kast. Toilet met fontein. Leefkeuken annex tuinkamer met houten vloerdelen. Rustiek uitgevoerde keuken met schouw en fornuis met dubbele oven en inductie kookplaat. Inbouwapparatuur als koelkast, vriezer, combi-magnetron en vaatwasser. Open trap naar eerste verdieping. Schuifpui naar fraai aangelegde achtertuin (ZO) met vrijstaande houten schuur.
Eerste verdieping: Woonkamer met vide, omgeven met glas, en schuifpui naar balkon. Zelfde brede houten vloerdelen als begane grond. Glazen wand naar overloop met wastafel. Tweede toilet en fontein. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel.
2 Slaapkamers.
Tweede verdieping: overloop met openslaande deur naar dakterras (33 m2!). Stookruimte met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger, 3e en 4e slaapkamer en diepe bergkast.

De centrale ligging van Krommenie maakt dit dorp zo populair onder forenzen. Snelwegen A8 en A9 rijd je hier snel aan waarmee je binnen een kwartier in Amsterdam bent en in twintig minuten Haarlem binnenrijdt. Ook het provinciale netwerk komt hier samen, dat brengt Alkmaar, Beverwijk en Purmerend net zo dichtbij.
Alle voorzieningen zijn voorhanden: school, sport, supermarkt. Je hoeft het dorp niet uit, of je nu 8 of 80 bent. En als je hier aan de Waterjuffer mag wonen, dan wil je dat ook niet. Dan ga je hier nooit meer weg!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 169 m2;
- inhoud 596 m3;
- perceelgrootte 203 m2 eigen grond;
- met garage en oprit;
- heerlijk diepe en beschutte achtertuin op zuidoosten;
- fantastisch uitzicht over de polder;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2000

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

596 m³

Woonoppervlakte

169 m²

Perceeloppervlakte

203 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

120 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige straat

 

Grote tuinen, daardoor overzichtelijke buurt

 

Balkon én dakterras op de zon

 

Vrij uitzicht

 

Garage

 

Veel ruimte

 

Documentatie

Kadastrale kaart

Bekijk Kadastrale kaart Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's