Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 409.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Welkom bij de Hernhutterslaan 15 te IJsselstein!

Als we het hebben over het kenmerk 'rust', dan komt dit overeen met deze woning en dan verdient deze woning zeker jouw aandacht!
Laten wij je alvast een aantal voorbeelden geven: de zonnige achtertuin met veel privacy, de straat met bijna geen doorgaand verkeer en voor alle ouders, wellicht het belangrijkste punt; de kids kunnen zonder zorgen voor de deur buitenspelen!

De zonnige achtertuin is op het zuiden gelegen, voorzien van een achterom en zoals eerder vermeld van veel privacy. In de zomer is het hier heerlijk genieten, tot zelfs in de late uurtjes! Door de vele bomen in de omgeving, kun je in de avonden de wind door de bomen horen suizen en heerlijk tot rust komen! Zie je jezelf al zitten? Wij wel!

Verder is aan de overkant van de woning een kleine speeltuin met enkele speeltoestellen. De woning beschikt op de eerste verdieping over een 4-tal slaapkamers en een ruime badkamer.
De begane grond is speels ingedeeld. Ben jij een echte keukenprins of keukenprinses, dan kan jij in deze keuken jezelf helemaal uitleven. Zo is de keuken voorzien van een kookeiland met alle benodigde inbouwapparatuur!

Tijdens de bezichtiging laten wij jou graag dit gevoel 'live' ervaren!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast en de toiletruimte. Vanuit de hal heb je toegang tot het leefgedeelte van de woning. Aan de achterzijde van de woning is het eetgedeelte en de 'woonkamer' met openhaard gesitueerd. Aan de voorzijde bevindt zich de keuken, welke is voorzien van alle inbouwapparatuur. De ideale plek voor de echte kookliefhebber! De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur 5 pits gasfornuis, kookeiland, koelkast en vriezer en 2x een combi-oven.
De begane grond is voorzien van een inpandige bergruimte (ook via de achtertuin te betreden) met opstelplaats voor de cv-ketel, wasmachine en drogeraansluiting.
Via de schuifpui is de zonnige achtertuin bereikbaar met nog een losstaand houten schuurtje.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot maar liefst vier ruime slaapkamers van 21, 15, 8 en 6 m2.
De badkamer is in het midden van de verdieping gesitueerd en voorzien van een ligbad met douchegelegenheid, wastafel en tweede toilet.
Op de gehele verdieping ligt een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een voorlopig energielabel C;
- De grote boom bij de carport wordt in het najaar verwijderd door de gemeente;
- De gehele bovenverdieping is voorzien van enkel glas;
- Zeer prettige kindvriendelijke woonomgeving met weinig autoverkeer;
- Carport en parkeerplaats op eigen terrein.

Kortom; deze woning zal voor veel woningzoekende aan zijn of haar woonwensen voldoen en is daarom zeker jouw bezichtiging waard! Afspraak inplannen?

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1975

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

464 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

218 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

120 m²

Garage/berging

Garage

Carport

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Speeltuin voor de deur

 

School op loopafstand

 

Tuin op het zuiden

 

Documentatie

Kadastrale kaart

Bekijk Kadastrale kaart Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's