Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 650.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In dit ruim bemeten 3-laags bovenhuis (ca. 213 m² woonoppervlak) met 2 ruime op het Zuiden gelegen terrassen wordt design gecombineerd met authentieke stijldetails. De woning is gelegen in een van de mooiste straten van Duinoord op loopafstand van de Reinkenstraat maar ook in de directe nabijheid van openbaar vervoer, het centrum, de winkels op “de Fred”, het strand evenals een divers aanbod van nationale en internationale scholen.

Entree op straatniveau, hal 2.59x1.08 met meterkast, trap naar 1e etage met overloop, toilet, en grote bergkast met opstelplaats CV-ketel. Fraaie doorgebroken kamers en suite 12.96x3.82 met originele plafonlijstwerk, marmeren schoorsteenmantel, de ruime keuken 4.14x2.30 is bij de woonkamer getrokken en ingericht met een op maat gemaakte keuken- en bergkasten, de voorzijkamer is 2.83x2.30 is eveneens vanuit de woonkamer toegankelijk.

Op de 2e etage een overloop met kast, grote achterslaapkamer 4.94x3.82 met openslaande deuren naar het pal op het Zuiden gelegen balkon 3.86x2.23, een grote voorkamer 4.97x3.83 met bijgetrokken zijkamer 2.83x2.30 en een ruime badkamer 4.20x2.30 met ligbad, aparte douche, wastafel en separaat toilet.

Op de 3e etage een overloop die toegang geeft naar een mooie voorslaapkamer 6.12x5.24 met fraaie balkenconstructie en dakramen, aan de achterzijde een 2e slaapkamer 4.33x3.44 met grote inbouwkast en toegang naar een pal op het Zuiden gelegen dakterras 2.54x2.36. Tenslotte op deze verdieping nog een tussengelegen badkamer met douche, toilet, wastafel en aansluiting voor wasmachine.

Aanvullende informatie:
’s-Gravenhage N 7707
A-2 en A-5, respectievelijk 1/4e en 3/8e aandeel
Eigen grond
Beschermd stadsgezicht
Toiletten op elke verdieping
2 badkamers
Grotendeels dubbele beglazing
VvE recent opgericht, bijdrage € 60,00 per maand
CV-ketel Vaillant HR 2008
Woonoppervlak conform NVM meetintstructie 213 m²

In this generous, 3-storey, upper dwelling (living area is approx. 213 m²) with 2 spacious south-facing terraces, design is combined with original period features. The property is in one of the most beautiful streets in the Duinoord area, within walking distance of the Reinkenstraat, but also close to public transport, the city centre, the shops along “the Fred”, the beach, and there is a good choice of local and international schools.

The entrance is at street level, into a hall 2.59x1.08 with a fuse box, then stairs lead up to the 1st floor landing with a cloakroom and a big storage cupboard with room for the central heating boiler. The beautiful suite of rooms has been broken through into one big room 12.96x3.82 with original ornamented ceilings and a marble mantelpiece. The spacious kitchen 4.14x3.30 has been broken through into the living room and fitted with a made-to-measure kitchen and storage cupboard. The side room is 2.83x2.30 and can also be accessed directly from the living room.

On the 2nd floor there is a landing with a cupboard, large master bedroom 4.94x3.82 with access to the south-facing balcony 3.86x2.23, a large L-shaped room 4.97x3.83 and 2.83x2.30 in front, spacious bathroom 4.20x2.30 with a bath, separate shower, sink and separate cloakroom.

On the 3rd floor there is a landing with access to a lovely bedroom 6.12x5.24 with a beautiful beamed ceiling construction and windows in the roof. To the rear there is a 2nd bedroom 4.33x3.44 with a fitted wardrobe and access to the south-facing roof terrace 2.54x2.36. Finally, on this floor, between the rooms, there is also a bathroom with a shower, WC, sink and plumbing for a washing machine.

Additional information:
’s-Gravenhage N 7707
A-2 and A-5, respectively, 1/4 and 3/8 share in the whole building
Freehold
Protected cityscape
Toilets on each floor
2 bathrooms
Most windows are double glazed
Owners Association was recently established. Contribution: € 60.00 per month
Vaillant HR central heating boiler from 2008
Living area in accordance with NVM’s measuring instructions: 213 m²

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Destijds heb ik dit huis gekocht om er te wonen en om er mijn interieur architecten bureau in te huisvesten. De volle tussenverdieping werd het bureau, goed voor 3 werkplekken. De bovenste verdieping werd de ouderslaapkamer en een kamer voor mijn dochter. Nu heb ik de leeftijd om een kleiner huis te zoeken. De werkverdieping is omgetoverd tot een ruime en stille slaapkamer met grote hang/leg kast en een ruim terras op het zuiden, met de badkamer en toilet net om de hoek. De andere helft van de verdieping gebruik ik nu als kantoor, maar kan net zo goed een kinderkamer worden. De kamers hebben royale schuifdeuren naar de gang en geeft de verdieping een open karakter. De plafonds zijn authentiek. Dat geldt ook voor het plafond in de woonkamer die volledig in de oude staat gerenoveerd is. Op de bovenste verdieping zijn nog steeds 2 slaapkamers met een tweede badkamer met toilet en wederom een terras op het zuiden. Het huis is prettig en heerlijk groot (kleiner wonen zal wel wennen worden) en de Reinkenstraat ligt om de hoek. Dat is misschien wel het gezelligste winkelstraatje van Den Haag, met Albert Hein aan het eind er van. De straat heeft pubs en restaurants en in de zomer zonnige straat-terrassen. De voorgevel heeft een nieuwe knipvoeg (als een van de weinige huizen in de straat) en alles zit mooi in de verf. De voordeur is nieuw en precies nagemaakt naar het origineel van 125 jaar geleden.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1896

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

749 m³

Woonoppervlakte

213 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

8

Aantal slaapkamers

5

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Fijne winkelstraat om de hoek

 

Groot huis

 

Goed onderhouden

 

Stijlvol

 

Stille straat

 

Vlak bij het strand

 

Fijne buurt

 

Goede indeling

 

Mooi statig huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: