Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

HOTSPOT Amsterdam-Noord, nabij de NDSM werf, bieden wij aan dit goed onderhouden driekamerappartement van ca. 68 m² mét balkon op het zuiden gelegen op de 2e en tevens bovenste etage, veel lichtinval, uitzicht en een separate berging(ca. 6 m²) op de parterre!

De woning is gelegen op een goede locatie in een heerlijk rustige buurt in Amsterdam-Noord met veel groen, goede voorzieningen en speeltuin in de directe omgeving. In de omgeving bevindt zich een winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Het winkelcentrum Boven 't IJ is in tien minuten bereikbaar. Hier zijn alle grote winkelketens gevestigd. De omgeving is verder voorzien van voldoende scholen, speeltuinen, sportcomplexen en het nabijgelegen recreatiegebied 'Het Twiske' biedt veel groen, fiets-, wandel- en zwemgelegenheid. De NDSM pont is op nog geen 5 minuten fietsen en brengt u met ca. 10 minuten naar het Amsterdam Centraal. Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10-Noord vanwaar u alle kanten op kan. Parkeren doet u gratis voor de deur waar voldoende parkeergelegenheid is. Dit verzorgde appartement is direct te betrekken!

Indeling:
Via de gemeenschappelijke entree met brievenbussen en bellentableau bereikt u middels het trappenhuis de entree van dit appartement.

Tweede verdieping:
Centrale overloop met de meterkast, entree woning, hal, garderobe, separaat toilet met fonteintje, badkamer voorzien van granito vloer, douche en wastafel, lichte woonkamer met deur naar balkon(Zuidligging) , half open keuken met eenvoudige keukeninrichting met deur , wasmachine-aansluiting en een aparte bergkast met de opstelling van de CV-ketel, Twee ruime slaapkamers aan de achterzijde. Op de begane grond treft u nog een individuele (fietsen-)berging aan.

Bijzonderheden:
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 30 september 2034; eeuwigdurende afkoop is mogelijk
- Actieve VVE
- Servicekosten ca. € 115,78 per maand
- De gehele woning is voorzien van een keurige linoleumvloer
- Verwarming middels een Intergas combiketel (bj. 2010)
- Afsluitbare berging in onderbouw
- De woning is voorzien van dubbel glas
- Voldoende parkeerruimte, vrij parkeren
- Er is een gezamenlijke binnentuin.
- Oplevering in overleg, kan snel

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

218 m³

Woonoppervlakte

68 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's