Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bornsestraat 69 te Hengelo

Op een bijzonder aantrekkelijke locatie, nabij het centrum gelegen, vinden we deze karakteristieke TWEE ONDER EEN KAP WONING met garage. De woning biedt volop leefruimte en beschikt nog over verschillende authentieke details. Bent u zelf enigszins handig ? Dan is dit uw uitgelezen kans alles naar wens te maken!

Indeling:
Begane grond:
Hal met vestibule, toilet, toegang tot de kelder, trapopgang naar de eerste verdieping, keuken en woonkamer met erker en serre.

De ruime woonkamer meet een oppervlakte van maar liefst 52 m² en wordt door middel van ensuite deuren opgedeeld in een eetgedeelte en een zitgedeelte met serre. De woonkamer is licht en aan de achterzijde (serre) voorzien van openslaande deuren naar de tuin en een open haard. De vloer is afgewerkt met een massieve parketvloer.

De keuken meet een oppervlakte van circa 8,5 m² en is uitgevoerd met twee keukenblokken, waarvan er één is voorzien van een koelkast, 4-pits gasfornuis, oven en afzuigkap. Aan de andere kant een keukenblok met een RVS spoelbak, een keukengeiser en nog meer kastruimte. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.

De royale kelder met stahoogte heeft een afmeting van circa 4.30 m x 2.30 m, hierdoor beschikt u over veel extra opslagruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met 3 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de tweede verdieping.
De ruime slaapkamers meten respectievelijk 19, 17 en 11 m². De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een balkon en vaste wastafel. De grote slaapkamer aan de achterzijde van de woning beschikt ook over een balkon, daarnaast heeft deze kamer een aparte ruimte met douche. De kleine kamer aan de achterzijde is voorzien van vaste kastruimte en een vaste wastafel.

De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. Tevens vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap te bereiken royale verdieping met twee slaapkamers en twee dakkapellen.

Tuin/garage:
De tuin is gelegen op het zuidwesten en aangelegd met een terras, gazon en aan de zijkant borders met beplanting. Daarnaast heeft u beschikking over een berging in de tuin en een aangebouwde garage, beiden voorzien van elektra.

Bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1920, de perceeloppervlakte bedraagt 421 m² en de inhoud van de woning ligt rond de 680 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van NEFIT Ecomline Excellent CV-combiketel van 2003. De woning heeft een uitstekende ligging nabij het stadscentrum van Hengelo en diverse andere voorzieningen zoals bijvoorbeeld basisscholen en supermarkten.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1906-1930

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

680 m³

Woonoppervlakte

166 m²

Perceeloppervlakte

421 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Vrijstaand steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's