Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Leuke instapklare hoekwoning met 4 slaapkamers gelegen in de wijk Kronenburg. De woning heeft een zonnige, onderhoudsvrije achtertuin met achterom. Voorzieningen zoals winkelcentrum Kronenburg, Immerloopark, recreatiegebied Meinerswijk, het gezellige centrum van Arnhem, scholen en sportfaciliteiten zijn op loop-/ fietsafstand.

Door de uitstekende verbinding via uitvalswegen naar snelwegen (A325, A12, A15, A50) en van het openbaar vervoer, is het centrum van Arnhem en Elst binnen 10 minuten bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
De voortuin is afgescheiden door een fraai sierhek en is netjes bestraat. Via de voordeur treed je de woning binnen. De hal is voorzien van een fraaie eikenhouten vloer. Aan de linkerkant vind je de luxe toiletruimte met een vrijhangend toilet, de ruimte is uitgevoerd in de kleurstellingen van deze tijd. Rechtdoor loop je de woonkamer in. De fraaie eikenhouten vloer loopt van de hal door in de woonkamer en keuken. De woonkamer is breed en heeft veel lichtinval. Aan de voorzijde is de halfopen keuken (2010) te vinden. De hoogglans witte keuken met donker aanrechtblad heeft de navolgende inbouwapparatuur zoals; 5-pits gasfornuis, koelkast, vaatwasser en combi-oven. Vanuit de woonkamer is er een openslaande deur naar de achtertuin. Via de hal ga je naar de ....

Eerste verdieping:
Op de overloop is er toegang tot 3 ruime slaapkamers. De twee slaapkamers aan de achterzijde hebben een kunststof dakkapel. De masterbedroom aan de voorzijde heeft een Frans balkon. De nette badkamer heeft een wenge wastafelmeubel, glazen douchecabine, designradiator en vrijhangend toilet. De gehele verdieping is voorzien van een mooie pvc-vloer. Via de open trap ga je naar de

Tweede verdieping:
Hier is de overloop met cv-ketel opstelling te vinden. Via de overloop loop je de vierde slaapkamer in.. Ook deze verdieping is voorzien van een pvc-vloer. Beide vertrekken zijn voorzien van een Velux dakraam.

Tuin:
De woning heeft een nette onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. De achtertuin is op het zonnige zuiden gelegen. Deze tuin kunt u nog naar eigen invulling indelen met potten en/of planten. Achterin de tuin is de vrijstaande berging te vinden.

Bijzonderheden:
+ zo te betrekken
+ kunststof dakkapel over gehele breedte
+ zonnescherm aan achterzijde
+ screens op begane grond aan voorzijde.
+ tuin op het zuiden
+ nette badkamer en toilet
+ fraaie keuken met apparatuur
+ cv-ketel 2017 eigendom

Dus... wil je een woning waar je zo ik kan? Bel of mail ons dan snel voor een bezichtiging.

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1988

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

388 m³

Woonoppervlakte

104 m²

Perceeloppervlakte

146 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Tuin oppervlakte

94 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Grote tuin

 

Leuke buren

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's