Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 218.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u enerzijds op zoek naar een woning met sfeer en karakter, maar wilt u er anderzijds nog uw eigen draai aan kunnen geven? Dan is deze UITGEBOUWDE TUSSENWONING een uitgelezen kans! Deze sfeervolle tussenwoning is niet alleen voorzien van veel karakteristieke details als paneeldeuren, een oude tegelvloer in de hal en toiletruimte, kamer-en-suite met glas-in-lood-schuifdeuren, een schouw in zowel de voor- als achterkamer, maar ook van een circa 15 meter diepe achtertuin op het zuidoosten!

Vernieuwingen / Verbeteringen
In hoofdlijnen hebben in 2018 de onderstaande werkzaamheden c.q. verbouwingen plaatsgevonden:
- begane grond voorzien van een nieuwe kunststof voor- en achterpui;
- lichtkoepel keuken vernieuwd.

Indeling
Vestibule met meterkast en glas-in-lood-deur naar de hal. De hal is voorzien van een verdiepte trapkast, trapopgang en toiletruimte met fonteintje. Vanuit de hal is de voorkamer toegankelijk, welke voorzien is van een gashaard, een vaste kast en originele glas-in-lood schuifdeuren naar de achterkamer, die eveneens voorzien is van een gashaard. Via een kunststof schuifpui is er toegang tot het terras. De keuken is voorzien van een wasmachineaansluiting, lichtkoepel (vernieuwd in 2018!) en een eenvoudig keukenblok met 2 bovenkasten en een elektrische boiler. Vanuit de keuken is de aangebouwde stenen berging/bijkeuken bereikbaar, welke voorzien is van een deur naar de tuin.

1e Verdieping
Overloop met toegangsluik naar de 2e verdieping (toegankelijk middels een losse trap) en middels paneeldeuren toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer I is voorzien van 2 vaste kasten. Slaapkamer II is voorzien van 2 vaste kasten en een deur naar het ruime balkon, welke aan de achterzijde van de woning over de volledige breedte is gesitueerd. Slaapkamer III. Slaapkamer IV. De eenvoudige badkamer is volledig betegeld met witte wandtegels en grijze vloertegels en is voorzien van een wastafel, douche en elektrische straalkachel.

2e Verdieping
Riante zolderberging voorzien van elektrische boiler (50 liter), wastafel, bergruimte achter de knieschotten, 3 oude dakramen en vaste kastruimte.

Tuin
De circa 15 meter diepe achtertuin is gesitueerd op het zuidoosten en is voorzien van een zonneterras, beplanting, houten berging en achterom. Verder is de voortuin voorzien van bestrating en beplanting.

Kenmerken
Woonoppervlakte: ca. 109m2
Inhoud woning: ca. 385m3
Grondoppervlakte: 177m2
Bouwjaar: ca. 1952

Oppervlakten
Begane grond
Voorkamer: ca. 16m2
Achterkamer: ca. 15m2
Keuken: ca. 10m2
Berging/bijkeuken: ca. 9m2

1e Verdieping
Slaapkamer I: ca. 13m2
Slaapkamer II: ca. 12m2
Slaapkamer III: ca. 5m2
Slaapkamer IV: ca. 5m2
Balkon: ca. 8m2
Badkamer: ca. 2m2

2e Verdieping
Zolderberging: ca. 23m2 (vloeroppervlakte)

Tuin
Berging: ca. 5m2

Omgeving
Deze karakteristieke tussenwoning bevindt zich op een kindvriendelijke locatie, nabij speelvoorzieningen en het gezellige winkelcentrum. Zowel het winkelcentrum, treinstation Veenendaal-Centrum, (basis)scholen, kinderdagverblijf- en BSO-locaties als sportaccommodaties zijn lopend goed en snel bereikbaar. Met de auto zijn via de nabij gelegen Rondweg-West de autosnelwegen A12, A15 en A30 eveneens snel bereikbaar.

Kortom: de sfeer en karakteristieke details in deze woning zijn er al, maakt u er verder uw eigen paleisje van?

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De beschutte tuin en de schuifpui naar de tuin toe geven een fijn gevoel en een fijne zomer. De tuin is op het zuiden waardoor je lekker in de zon kan zitten. Het ruime terras is vaak gebruikt om lekker buiten te eten of middagen door te brengen of om thee te drinken met de kinderen als die thuis komen van school. De straat is heel rustig er gaat bijna geen verkeer doorheen en de buren zijn erg betrokken bij elkaar. De buren hebben altijd geholpen met de heg of als er bijvoorbeeld iets aan de hand was. In het grote park en speeltuin om de hoek hebben de kinderen jaren lang gespeeld met alle buurkinderen. Er is een betrokken buurt commissie die elk jaar een straatspeeldag voor de hele buurt organiseert. Vanaf het huis ben je lopen of op de fiets zo in het centrum. Dit is leuk als je even een boodschap wil doen of naar het terras wilt.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1952

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

385 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

177 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Schuifpui

Energie

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

83 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

dicht bij het centrum

 

rustig

 

betrokken buren

 

leuke oude karakteristieken aan het huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's