Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 895.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fijn wonen in de Helmersbuurt!

Prachtig ruim dubbel benedenhuis met een woonoppervlakte van 119 m2 met tuin gelegen op een uitstekende locatie in een authentieke straat in de Helmersbuurt ( Oud-West). Deze goed onderhouden woning beschikt over een ruime en lichte woonkamer, een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, goed bemeten slaapkamers, een fantastische badkamer en een separaat toilet. Een heerlijk huis voor meerdere personen..

Omgeving:
De woning ligt tussen de winkelstraten Kinkerstraat, Jan Pieter Heijestraat en Overtoom, nabij de Ten Katemarkt, de Foodhallen en enkele minuten fietsen van het Leidseplein. In de directe omgeving zijn gezellige cafés, wereldse restaurantjes, delicatesse zaken, theaters, de Muziekschool en zoveel meer, waaronder het grootste en gezelligste park van Amsterdam: Het Vondelpark. Er zijn uitstekende openbaar vervoer voorzieningen met o.a. tramlijn 1 en diverse uitvalswegen (waaronder de A10) zijn snel te bereiken.

Indeling:
Begane grond: Entree, tochtportaal, centrale hal, toilet, royale woonkamer (type doorzon) met half open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer toegang tot de sfeervolle tuin. Via de centrale hal de trap naar de 1e verdieping: overloop met toegang naar 3 slaapkamers, ruime badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel, separaat toilet en een Walk in closet. Twee van de drie slaapkamers hebben een balkon.


Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 119 m² (NEN2580)
- Kleine actieve VvE (3 leden)
- Servicekosten € 80,- per maand
- CV-combiketel bouwjaar 2007
- Deels hardhoutenkozijnen voorzien van dubbelglas
- Notaris keuze koper (mits, in Amsterdam)
- Oplevering in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben bijna 40 jaar genoten van ons huis. Op loopafstand van het museum plein, concertgebouw, de schouwburg, de negen straatjes, de Jordaan en niet te vergeten de boerenmarkt. Ondanks de hectiek van de stad merk je in het huis niets van. Een van onze vrienden zei: het is "ein Wahrachtige Oase". De vogels kun je horen en 's avonds is het heerlijk genieten op de veranda. Door het hoge plafond ( 3,5 meter) is er veel licht. Boven is er een prachtige licht inval en al vroeg kan je genieten van de zon op het Franse balkon.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1909

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

477 m³

Woonoppervlakte

119 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Gezellige buren

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

centraal gelegen

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's