Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 419.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXE WONEN MET PRACHTIG UITZICHT OVER DE RIVIER DE VECHT

Dat is wat dit ROYALE en FRAAI AFGEWERKTE APPARTEMENT met een woonoppervlakte van 109m2 en RUIM TERRAS gelegen aan J. DE REGTSTRAAT 3 te MAARSSEN u te bieden heeft.

Het betreft een stijlvol en heerlijk licht 3-kamer appartement op de eerste verdieping met een eigen parkeerplaats en extra ruime berging in de ondergelegen parkeergarage deel uitmakend van het statige appartementencomplex Neerbeek in Op Buuren.

In de wijk Op Buuren vindt u een combinatie van hedendaags wonen aan het water met sfeervolle, karakteristieke gevels. Er bevinden zich hier onder meer twee goede restaurants, schoonheidssalon, kinderdagverblijf en medische voorzieningen, terwijl het oude dorpshart van Maarssen via de fietsbrug en langs de rivier de Vecht in 5 fietsminuten bereikbaar is. Ook Utrecht stad ligt op steenworp afstand en de diverse uitvalswegen zijn eenvoudig te bereiken.

Indeling:

Centrale entree:
De centrale entree is voorzien van een videofoon en brievenbussen. De ruime centrale hal is voorzien van een lift en het trappenhuis en biedt toegang tot de parkeergarage met de privé parkeerplaatsen en de individuele bergingen.

Appartement:
Ruime hal met eikenhouten vloerdelen, glad gestucte wanden -en plafond, videofoon, bergkast met CV-opstelling en mechanische ventilatie-unit, inpandige berging annex bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en modern afgewerkte toiletruimte met hangend closet en fonteintje.

De woonkamer is met circa 46m2 zeer ruim van afmeting, heerlijk licht door de grote raampartijen en biedt prachtig en weids uitzicht over de rivier De Vecht en de groene omgeving van Op Buuren Buiten. De woonkamer is voorzien van fraaie eikenhouten vloerdelen, glad gestucte wanden -en plafond, twee vaste (boeken-)kasten en twee separate deuren naar het terras.

Het ruime, overdekte terras heeft een afmeting van ruim 10m2 en door de noordwestelijke ligging kunt u hier eindeloos genieten van de middag- en avondzon en het prachtige uitzicht.

De halfopen keuken is voorzien van een luxe en modern keukenblok in hoekopstelling met granieten aanrechtblad en Siemens inbouwapparatuur, te weten; koel-/vriescombinatie, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, RVS-afzuigkap (recirculatie) en vaatwasser.

Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, respectievelijk circa 17m2 en 11m2 groot, die beiden zijn voorzien van eikenhouten vloerdelen en glad gestucte wanden- en plafond en tevens uitzicht bieden op De Vecht.

De modern uitgevoerde badkamer is geheel betegeld en voorzien van zowel een ligbad als een douchecabine met thermostaatkraan alsmede twee separate wastafels.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 109m2, terras circa 10m2 en inhoud circa 391m3;
- Privé-parkeerplaats en extra ruime, eigen berging (circa 11m2!) in de ondergelegen parkeerkelder;
- De servicekosten bedragen circa € 290,- per maand voor het appartement, de berging en de parkeerplaats;
- Het appartement is nagenoeg geheel voorzien van fraaie eikenhouten vloerdelen (geolied) en glad gestucte wanden -en (hoge) plafonds;
- Stijlvol afgewerkt en ruim appartement op uitstekende locatie met fantastisch uitzicht!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is hier altijd schitterend met zonsondergangen. Elke keer verwonderen we ons erover hoe wisselend en fraai dit spectakel zich aan ons presenteert. Voorts de stem van de brugwachter die schippers aanspreekt op hun onervarenheid als ze de brug voor ons huis passeren”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

391 m³

Woonoppervlakte

109 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooie en afwisselende architectuur

 

Goede infrastructuur

 

Nette en verzorgde omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's