Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 409.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Royaal, vrijstaand geschakeld woonhuis met inpandige garage/berging, riante woonkamer, 5 slaapkamers en is gelegen in de kindvriendelijke wijk Acht-Zuid te Eindhoven. De woning is gelegen op een fraai perceel van 272 m² met een recent opnieuw aangelegde achtertuin. De woning heeft een kindvriendelijke woonomgeving, aan de rand van (villa)wijk Acht Zuid met vrij uitzicht over het gemeentelijk groen. In nabijheid van uitvalswegen (A2/N2, A50, A76), ASML, Philips High Tech Campus, Bedrijventerrein Ekkersrijt en de Internationale School.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met parketvloer en stucwerk wanden. Meterkast met 9 groepen, aardlekschakelaar en glasvezelaansluiting. Toilet met fonteintje en mechanische afzuiging. Zeer ruime woonkamer met parketvloer, stucwerk wanden, erker aan de voorzijde, open haard, schuifpui naar de achtertuin en een fraai uitzicht over het groen. Flinke woonkeuken aan de achterzijde met tegelvloer, deur naar de tuin en de bijkeuken en een L-vormige keukenopstelling voorzien van oven, magnetron, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en bergruimte. Bijkeuken met tegelvloer en aansluitingen voor de wasapparatuur. Garage/berging met tegelvloer en garagedeur met loopdeur naar de oprit.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer, stucwerk wanden en kast met cv-combiketel (Vaillant, bouwjaar 2016). Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden en kastenwand. Slaapkamer 2 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Badkamer met ligbad, douche, toilet, dubbele wastafel en mechanische afzuiging.

2e VERDIEPING:
Overloop met kastenwand en laminaatvloer. Slaapkamer 4 aan voorzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden, dakraam en bergruimte. Slaapkamer 5 aan achterzijde met laminaatvloer, stucwerk wanden, dakraam en bergruimte.

TUIN:
Voortuin met oprit voor de garage met bestrating en beplating. Geheel omheinde achtertuin met terras, kunstgras, buitenkraantje en kinderspeeltoestel.

ALGEMEEN:
- Royaal, vrijstaand geschakeld woonhuis met inpandige garage/berging, riante woonkamer, 5 slaapkamers en is gelegen in de kindvriendelijke wijk Acht-Zuid te Eindhoven.
- De woning is gelegen op een fraai perceel van 272 m² met een recent opnieuw aangelegde achtertuin.
- De woning heeft een kindvriendelijke woonomgeving, aan de rand van (villa)wijk Acht Zuid met vrij uitzicht over het gemeentelijk groen.
- In nabijheid van uitvalswegen (A2/N2, A50, A76), ASML, Philips High Tech Campus, Bedrijventerrein Ekkersrijt en de Internationale School.
-Uitstekend geïsoleerd en voorzien van energielabel B.
- In 2016 is de cv-combiketel vervangen.
- In 2013 is de tuin opnieuw aangelegd.
- Inhoud 601 m³.
- Woonoppervlakte 166 m².
- Bouwjaar 1995.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1995

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

601 m³

Woonoppervlakte

166 m²

Perceeloppervlakte

272 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Alarminstallatie, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Tuin oppervlakte

136 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's