Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 489.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LET OP: Het betreden van de bouwplaats is niet toegestaan!

In het nieuwbouwproject La Boutique te Utrecht (bestaande uit 84 luxueuze appartementen met een gemeenschappelijke binnentuin) komt een appartement beschikbaar. De woning ligt aan de San Marinostraat en zal naar verwachting eind 2018 / begin 2019 worden opgeleverd. Kortom: nieuwbouw kopen zonder lang te hoeven wachten!!

Dit riante hoekappartement op de 3e verdieping, met ca. 125 m2 woonoppervlak, heeft 3 slaapkamers en 2 fijne balkons (samen ca. 15m2) De ruime- en lichte woonkamer heeft aan kanten lichtinval en biedt toegang tot het riante hoekbalkon met weids uitzicht over het
Leidsche Rijn Centrum en richting Utrecht stad.

Het appartement is standaard voorzien van vloerverwarming en reeds voorzien van diverse praktische meerwerkopties (ca € 30.000,-) bij de prijs inbegrepen waaronder een luxe keuken (bij Eigen Huis Keukens). De gekozen opstelling is in leidingwerk reeds voorbereid en qua opstelling niet meer aanpasbaar. De keuken is zeer neutraal en is qua uitstraling en inbouwapparatuur in overleg natuurlijk nog aan te passen naar uw wensen. (De opdracht voor de keuken zal aan de koper worden overgedragen) Voor meer informatie inzake keuken verwijzen wij u naar de specificaties in de brochure. Het sanitair en tegelwerk is tevens inbegrepen en zeer luxe.

U treft tevens 3 ruime slaapkamers aan waarvan (ca. 19, 17 en 14 m2), separaat toilet, badkamer met inloopdouche (met Rainshower), ligbad en een strakke wastafel met spiegel. Tegelwerk toilet tot ca. 1.20m hoog (Glans Wit 40x20 cm op de muur en 30x30 cm donkergrijs op de vloer. Badkamer is zeer luxe afgewerkt met licht grijze wandtegels 120x45 cm en vloertegels 120x60cm antraciet grijs. Sanitair: Randloos toilet van Villeroy en Boch, Rainshower met thermostaat douchesysteem van hansgrohe.

In de inpandige berging treft u, behalve een hoop bergruimte, ook de aansluitingen voor wasmachine en droger aan.
Naast deze berging treft u op de begane grond nog een goede fietsenberging aan en heeft dit appartement ook nog een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

De woning zal worden opgeleverd met Woningborg Garantie.

Bijzonderheden:
- Eeuwigdurend afgekochte erfpacht, woonoppervlak ca. 125 m2, inhoud ca. 406 m3.
- Riante buitenruimte (ca. 15m ) .
- Eigen parkeerplaats en fietsenberging.
- Woningborg garantie overdraagbaar aan de nieuwe koper.
- De keuken kan in overleg nog naar eigen smaak aangepast worden.
- In de koopsom inbegrepen zijn meerwerkopties (totaal: ca. € 30.000,-) , denk hierbij aan stompe deuren zonder bovenlichten en luxe deuren.
-U kunt de woning op korte termijn aanvaarden (na de sleuteloverdracht)
-Voordeel overdrachtsbelasting komt ten gunste van verkoper.

Verkoopinfo:
Aanspreekpunt bij Beumer Garantiemakelaars : René Otter 030-6776000, nieuwbouw@beumer.nl. Bezichtigen is niet mogelijk. U kunt bij sterke interesse uw gegevens achterlaten waarop we een informatiegesprek inplannen.

Waarom zou u hier willen wonen?
Daar kunnen we kort over zijn: kwaliteit, comfort en locatie. La Boutique bestaat uit een U-vormig gebouw met aan elk zijde verschillende aantal verdiepingen die een prachtig ontworpen binnentuin omsluiten. Er is een keur aan woonvormen: entresol woningen, 3- en 4-kamerappartementen, hoekappartementen, portiekwoningen, maisonnettes en topappartementen met grote dakterrassen. Bij het ontwerp van het gebouw is rekening gehouden met biodiversiteit, ofwel voorzieningen die natuurlijk leven zoals vogels en vlinders aantrekken. In de Zuid-Europees aandoende binnentuin komt onder meer een prachtige fontein met mooie natuursteen zitbanken. En dat alles op een superlocatie midden in het bruisende Leidsche Rijn Centrum.

Kloppend hart van de wijk
La Boutique ligt aan het Berlijnplein, op loopafstand van trein- en busstation Leidsche Rijn en op 10 minuten fietsen van Utrecht CS. Leidsche Rijn Centrum is volop in ontwikkeling en zal de komende jaren uitgroeien tot het kloppend hart van de wijk. Boulevards en promenades zorgen voor een mediterrane sfeer. Winkels, restaurants, terrasjes en koffiebars vindt u hier straks in ruimte mate. Het Berlijnplein vormt het culturele hart, met als blikvanger de reeds geopende CineMec bioscoop met zeven zalen én het eerste rooftopcinema van Nederland. Vanuit La Boutique bent u er in een paar minuten!

Rust en ruimte vlakbij
Behoefte aan een wandeling in het park, een rondje hardlopen of lekker lezen in het gras? Leidsche Rijn Centrum bezit de levendigheid van een stadscentrum, maar heeft de rust van de natuur vlakbij. Het Willem-Alexanderpark ligt bovenop de snelweg A2, zonder dat je er iets van merkt. De natuur mag hier zijn gang gaan, behalve de distels, die worden verwijderd. Het enorme Máximapark biedt een recreatiestrook van wel 8 kilometer lang waarop u kunt hardlopen, fietsen en skaten. Ook zijn hier een vlinderhof, een bosspeeltuin en diverse sportclubs.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2018

Bouwvorm

Nieuwbouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

406 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Parkeerkelder

Schuur / berging

Box

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's