Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zeer aantrekkelijke locatie bevindt zich deze VRIJSTAANDE WONING, die aan 1 zijde geschakeld is middels de aangebouwde stenen garage en carport aan die van de buren. Verder is er een houten prieeltje, een groene en kleurrijke voor-, zij- en achtertuin én een zij-ingang. Op een perceel van 249 m2 grond.

Rustige ligging, in een kindvriendelijke woonomgeving in Zwolle-Zuid (Oldenelerlanden). Op korte afstand van het centrum, scholen, winkelcentra en sportfaciliteiten. Tevens prima uitvalswegen binnen handbereik, zoals o.a. de A28 en de zuidzijde van het NS-station. Ook diverse speelvoorzieningen en parken bevinden zich op loopafstand.

De achtertuin heeft een diepte van circa 10,50 meter en een breedte van circa 10 meter, waardoor u deze optimaal kunt benutten. De tuin is thans voorzien van een terras, een gazon en veel planten-en bloemborders. Ondanks de ligging op het Noord/Oosten, kunt u toch optimaal van de zon in de tuin genieten.

Indeling:
Begane grond: hal, entree; net toilet met fonteintje; kleine trapkast; meterkast; trapopgang; lichte straatgerichte L-vormige woonkamer met houtkachel; semi-open woonkeuken met nette hoekkeuken met inbouwapparatuur, zoals een 4-pits- gaskookplaat, een rvs afzuigkap, een koelkast en losse apparatuur zoals de combi-magnetron en de vaatwasser. Deur naar de achtertuin.

1e Verdieping: overloop, thans 2 slaapkamers (van de 3e slaapkamer is een inloopkast en een sauna gemaakt); nette grote badkamer met ligbad, 2e toilet, wastafelmeubel en opstelplaats voor de wasmachine; glazen deur naar de saunaruimte (met vloerverwarming).
Vaste trap naar de.......

2e Verdieping: voorzolder met tuimelraam, bergruimte, stookruimte; zeer ruime 3e slaapkamer met dakkapel, tuimelraam en bergruimte (deze is eenvoudig weer te splitsen naar 2 slaapkamers. De toegangsdeur voor de 4e slaapkamer is reeds aanwezig. U hoeft alleen een separatiewand te plaatsen).
Luik in het plafond naar de ……vliering.

Algemeen:
- Geheel thermopane beglazing. Muur- en dakisolatie;
- Voorzien van een combiketel (Atag, bouwjaar 1999) en een zonneboiler voor het warme water. Er zijn 2 zonnepanelen aangebracht.
- Goed onderhouden courante woning; Het buitenschilderwerk is in najaar 2016 uitgevoerd.
- Begane grond voorzien van eiken vloerdelen (white wash) en zandkleur vloertegels in de keuken, hal en toilet.
- Definitief Energielabel C.
- Bouwjaar: 1989.
- Woonoppervlakte circa 121 m2. Circa 393 m3.

Aanvaarding in overleg.
Vraagprijs € 350.000,- k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik was overtuigt dat ik hier zou wonen tot ik heel oud zou zijn. Een heerlijk gezellig huis en tuin, dichtbij alle nodige voorzieningen en stadscentrum. Toch heb ik later een nieuwe partner gevonden en ga nu samen wonen op andere kant van het land. Zo gaat het in het leven! Ik hoop dat de volgende bewoners even gelukkig voelen in het huis als ik dat gehad heb.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1989

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

393 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

249 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal, Sauna, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Je kan via een zijpad naar achteren lopen, je hebt een gezellige houtkachel die ook energierekening besparend is, je hebt een echte Finse sauna op de eerste verdieping

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's