Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 200.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Zoekt u op korte termijn woonruimte? Dit ruime en lichte appartement in het centrum van Zaandam is direct te betrekken. Het appartement bevindt zich op loopafstand van de Dam met vele terrasjes en het winkelgebied. De ligging van het complex t.o.v. uitvalswegen is zeer gunstig. Binnen 5 minuten bevindt u zich op de A8 richting Amsterdam en de A7 richting Purmerend.

Het appartement meet 80 m2, bevindt zich op de 5e (bovenste) verdieping en is keurig onderhouden en grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas. Naast de heerlijk ruime en lichte woonkamer, treft u hier 3 slaapkamers, een moderne keuken en keurige badkamer. Het balkon is op het zuiden gesitueerd, bij mooi weer kunt u heerlijk van de zon genieten.

De ligging van het complex is ideaal. Winkels, bowlingbaan en Darwinpark treft u direct om de hoek en doordat het appartement gesitueerd is op de 5e verdieping heeft u mooi zicht over de wijk en op groenvoorzieningen. De gezellige drukte van De Dam met cafés en het Zaantheater is uitstekend per voet of fiets bereikbaar. Kortom: de appartement is uw bezichtiging meer dan waard!

Indeling appartement: entree/hal met meterkast. Aan de galerijzijde bevindt zich de keuken in lichte kleurstelling v.v. een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron, koelkast en vriezer. De keurige badkamer is v.v. een douchehoek, wastafelmeubel en aansluiting voor de wasmachine en droger. De toiletruimte bevindt zich apart van de badkamer. De ruime en lichte woonkamer is v.v. gestucte wanden en een lichte laminaatvloer. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met toegang tot balkon (zuidligging). In de hal treft u nog een aparte bergruimte.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 80 m2;
- inhoud 257 m3;
- c.v.-ketel Remeha 2007;
- het complex is v.v. een liftinstallatie en trappenhuis;
- berging in onderbouw;
- servicekosten € 160,- per maand;
- oplevering per direct.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1970

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

257 m³

Woonoppervlakte

80 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Lift

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij winkels / supermarkt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's