Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 335.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

NIEUWKOOP, Ringslootpad 83

Verrassend ruime en goed onderhouden woning met een ligplaats voor uw boot aan de doorvaart naar de Nieuwkoopse Plassen

• Gelegen op loopafstand van het gezellige dorpscentrum
• Eigen parkeerplaats op de gezamenlijke toegangsweg
• Bijzonder vanwege de waterligging met de doorkijk richting de Teuntjesbrug
• Riant vlonderterras (ruim 6,50 meter diep!) op het zuidoosten
• Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd
• De grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht zijn goed te bereiken

Deze verrassend ruime en goed onderhouden woning is gelegen nabij het gezellige dorpscentrum en de Nieuwkoopse Plassen, vlakbij de jachthaven en met verschillende scholen op loopafstand. Aan de achterzijde van de woning treft u een op het zuidoosten gelegen vlonderterras waar u na een tocht met uw boot heerlijk kunt genieten. Water in combinatie met recreatie, groen, ruimte en rust zijn de kenmerken voor het woon- en werkgebied van de gemeente Nieuwkoop. Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen. In het prachtig gerenoveerde centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Nieuwkoop is gelegen in het hart van de Randstad. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht goed te bereiken zijn, met ongeveer 25-35 minuten.

Begane grond
Entree, hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de inpandige berging, toiletruimte (vernieuwd in 2012) en woonkamer. De woonkamer beschikt over een pas gerenoveerde houten vloer voorzien van vloerverwarming en grote raampartijen waardoor er een prettige lichtinval ontstaat. Via de openslaande deuren loopt u zo naar het zonnig gelegen vlonderterras. Het vlonderterras beschikt over een elektrisch zonnescherm en is in vergelijking met andere huizen in de straat extra diep, namelijk 6,54 meter diep en 5,91 meter breed.

De keuken is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Deze is opgesteld in een hoek en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combi-oven. Vanuit de keuken heeft u door de verschillende raampartijen een prettig uitzicht over de gezellige straat.

Aan de voorzijde van de woning loopt een gemeenschappelijke toegangsweg naar de woningen met eigen parkeerplaats voor de deur. Aan de achterzijde kunt u, vanaf het vlonderterras, zo uw boot instappen om heerlijk te gaan varen op de prachtige Nieuwkoopse Plassen.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Ook deze verdieping is voorzien van een fraaie houten vloer. De slaapkamers zijn respectievelijk 13, 12 en 7 m2. De luxe badkamer is in 2012 vernieuwd en voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de verrassend ruime tweede verdieping voorzien van dezelfde houten vloer als op de eerste verdieping. De overloop met een grote raampartij beschikt over de opstelplaats van de CV-ketel, de mechanische ventilatie en voldoende opbergmogelijkheden. Daarnaast beschikt deze verdieping over een royale slaapkamer. Deze slaapkamer is ca. 13 m2 (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte) en is eveneens voorzien van een grote raampartij.

Is uw interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak om deze verrassend ruime woning te bezichtigen.

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

124 m²

Perceeloppervlakte

99 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Rustige en vriendelijke omgeving

 

Basisscholen, gezondheidszorg, (winkel)centrum op loopafstand

 

Vakantiegevoel door terras aan het water en Nieuwkoopse Plassen bereikbaar per boot

 

Vaak zonlicht binnen door vele ramen aan de achterkant

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's