Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 510.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wees welkom in deze moderne en goed afgewerkte ruime twee onder één kapwoning op een rustige en geliefde plek in Nijmegen-Oost, op een paar minuten fietsafstand van het centrum.

De eigenaren hebben in de afgelopen jaren hun eigen sfeer en de nodige luxe aangebracht en wonen met veel liefde en plezier in dit fijne huis. En ja, het is nu tijd voor een volgende stap......

Het huis ligt op een zonnig perceel van zo’n 308 m2 met een aflopende tuin die kenmerkend is voor deze locatie. De eigenaren hanteren een hoog afwerkingsniveau en hebben alle benodigde werkzaamheden door professionals uit laten voeren. Om een nieuwe eigenaar goed te informeren is er uiteraard een vragenlijst ingevuld door de verkoper waarin alle zaken keurig zijn benoemd.

In totaal 174 m2 aan gebruiksoppervlakte! Allemaal bedoelt om optimaal in- en om het huis te kunnen genieten.

We nemen een kijkje in het huis.
Bij binnenkomst tref je een prima hal met deur rechtstreeks naar de provisiekelder. De lichte woonkamer heeft een schuifpui naar de tuin en aan de voorzijde een brede erker. Net om het hoekje is extra ruimte om bijvoorbeeld de kinderen een eigen plekje te geven voor tv of huiswerk. Om nog meer licht in huis te brengen is er een lichtstraat aangebracht aan de tuinzijde.
De moderne keuken heeft een open verbinding met de woonkamer. Wanneer je in de keuken bent hoor je er gezellig bij maar vanuit de woonkamer hebt er toch niet direct zicht op. De bijkeuken is aangrenzend en is in dezelfde stijl als de keuken zelf. Complimenten voor de eigenaar die deze stijlvolle keuze heeft gemaakt. De witgoedaansluitingen, een extra spoelbak en de cv-ketel netjes in een kast, dus uit het zicht. Van hieruit is de tuin ook bereikbaar. Door de vrije ligging heb je hier volop zon en wordt het genieten op het zonneterras. De konijntjes nemen ze zelf graag mee, maar daardoor is er wel weer de mogelijkheid om zelf een bloemenborder te maken.
De voormalige garage is bereikbaar via de stoere trap die recent is aangelegd. Voor de fietsen is er nog een praktische berging naast de garage.

De 1ste verdieping telt 3 slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de achterzijde zeer royaal is en een praktische wastafel heeft. De voorste slaapkamer is ook ruim, een 2-persoonsbed kan hier ook makkelijk staan en natuurlijk de inbouwkasten die zo typerend zijn voor een vijftiger jaren woning. De badkamer is van alle gemakken voorzien en heeft een aparte douchecabine, een 2e toilet, een ligbad en dubbele wastafels.

De 2e (zolder)verdieping met een fijne slaapkamer met dakkapel en een functionele ruime voorzolder eveneens met dakkapel en met veel goed benutte bergruimte. Op het dak aan de voorzijde liggen zonnepanelen die vanaf de straat nauwelijks te zien zijn.

Bijzonderheden en extra's:
• voormalige garage met pannendak en extra fietsen berging;
• vaste kasten op maat gemaakt in de woonkamer die ook ter overname worden aangeboden;
• radiator in convectorput voor de openslaande deuren;
• zijdeglans keuken én bijkeuken met natuurstenen blad;
• geheel Miele inbouwapparatuur;combi-oven, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, vriezer en koelkast;
• luxe wonen op toplocatie nabij winkelvoorzieningen, eetcafés, natuurschoon van het Geldersch landschap;
• de Maartenskliniek en het Erica Terpstra zwembad op loopafstand;
• en nog velen zaken meer die het woongenot compleet maken!

Het huis heeft zoals je ziet veel extra's en vooral de fijne sfeer, die je al direct bij binnenkomst ervaart, maken dit huis tot een fijn woonhuis!
Ben je nieuwsgierig geworden? Dan ben je uiteraard van harte uitgenodigd om het met eigen ogen te komen bewonderen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Hoe mooi is het dat je vlak bij het centrum woont, maar dat als je thuis bent, je het gevoel hebt in een dorp te wonen. Fijne mensen die in de straat wonen die jaarlijks straatborrels organiseren op het Moerbeiplantsoen. Met het uitzicht op bos van de Postweg aan de ene kant en het parkje aan de Zilverdenplantsoen aan de andere kant heeft het huis een landelijke omgeving. Vanuit de woonkamer zijn regelmatig hardlopers, wandelaars en hondenuitlaters te zien. Dankzij het hoogteverschil kun je vanaf het zonnige terras meegenieten van wat er in de buurt gebeurt en heb je een vrij uitzicht. Als de huizen op de Lijsterbesstraat klaar zijn, gaat de buurt in overleg met de gemeente over de inrichting van het plantsoen. Voor de sloop was het een groen parkje en nu wordt het tijdelijk gebruikt door het bouwbedrijf, maar met inspraak van de bewoners zal het Zilverdenplantsoen nog mooier worden!”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1954

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

502 m³

Woonoppervlakte

125 m²

Perceeloppervlakte

308 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Rolluiken, Tv kabel, Schuifpui, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooie tuin met hoogteverschillen

 

Recent nieuwe keuken en bijkeuken

 

Twee dakkapellen op de zolder

 

Uitzicht op bos en plantsoen

 

In de zomer van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat zon in de achtertuin

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner