Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 209.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze sfeervolle MIDDENWONING is gelegen in een rustige straat in de kindvriendelijke woonwijk "Aalsterveld". De woning ligt aan de rand van de woonwijk en beschikt aan de voorzijde over een vrij en groen uitzicht. Hier is onder andere een speelveld; ideaal voor een gezin met jonge kinderen!

Dit woonhuis is nagenoeg geheel gemoderniseerd met kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit maakt het geheel tot een bijzonder comfortabel woonhuis. De verkoper heeft ons kantoor gevraagd de woning te verkopen en we spreken uit ervaring door te zeggen dat dit huis echt goed aanvoelt als je hier naar binnen loopt. Een echte aanrader dus om een kijkje te komen nemen. U zult blij verrast zijn! Laat u tevens inspireren door de foto's.

Algemeen
- Bouwjaar: 1985
- Woonoppervlak: 108 m2 (woonhuis)
- Externe bergruimte: 6 m2 (berging)
- Inhoud: 349 m3
- Perceeloppervlak: 133 m2
- Energielabel: B
- Het gehele woonhuis is voorzien van isolerende beglazing, vloer-, dak- en muurisolatie

Indeling

Begane grond: entree, hal met garderobe en vernieuwde meterkast (2015) met 10 groepen en 3x aardlekschakelaar (tevens glasvezelaansluiting). De lichte woonkamer is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Deze beschikt over een ruime trapkast met hierin een praktisch geïntegreerde draaibare boekenkast. Vanuit de woonkamer heeft u een mooi uitzicht op de straat. Aan de voorzijde van het woonhuis ligt een speelveld voor kinderen en voldoende parkeergelegenheid.
Het eetgedeelte en de keuken bevinden zich aan de achterzijde van de woning. De moderne kwaliteitskeuken (2016) in u-opstelling is voorzien van een 5-pits gasfornuis met afzuigkap (beide van Smeg), hete lucht oven, vaatwasser, koelkast en een vrieskast (deze laatste zijn ter overname). De keuken is afgewerkt met een keramisch werkblad. De deur naar de achtertuin in de keuken is komen te vervallen. In plaats hiervan is een dubbel openslaand raam (2013) met fraai beslag geplaatst. Een keuken in u-vorm werd hierdoor werkelijkheid. De achtergevel is vervolgens voorzien van fraaie openslaande deuren (2013) welke toegang bieden tot de achtertuin.
De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming (2013, tevens hoofdverwarming). Via een aparte hal toegang tot de toiletruimte met vrij hangend toilet (2018) met softclose sluiting en fontein.
Trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en een basis badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douchecombinatie, toilet, een vaste wastafel en wasmachine-aansluiting. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een compleet nieuw raamkozijn met een geïntegreerd rolluik (op zonne-energie, 2016) en verduisteringsgordijn. Overigens zijn alle andere dakramen, m.u.v. de badkamer, ook vernieuwd in 2015.
Alle slaapkamers, inclusief de overloop, zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

Tweede verdieping: vaste trap naar de overloop met c.v.-opstelling (Vaillant, ecoTEC plus VHR, 2014). Tevens aansluitingen voor witgoed op de overloop. Boven de overloop een vliering welke te bereiken is middels een vlizotrap. In 2012 is een keurige slaapkamer gerealiseerd met verwarming. Tevens zijn in deze slaapkamer in 2016 2 dakramen geplaatst met aan de buitenzijde zonwering en aan de binnenzijde verduisteringsgordijnen. Ook hier een laminaatvloer. Er is veel kastruimte gerealiseerd onder de kap.

Tuin
De besloten achtertuin is gelegen op het zuiden en is circa 9,50 meter diep en 5,50 meter breed. De tuin is onderhoudsvriendelijk ingericht en beschikt over voldoende privacy. In de achtertuin een stenen berging met elektra en een achterom naar achtergelegen brandgang. Fraaie schutting met betonnen penanten en extra brede poort. Dit alles is in 2013 geplaatst.

Extra
- Alle stopcontacten op de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van ingebouwde kinderbeveiliging;
- Alle dakramen zijn voorzien van dauerluftung;
- Vorstvrije buitenkraan op de voorgevel; ook op de achtergevel is een buitenkraan aanwezig (deze is niet vorstvrij);
- De gehele woning is voorzien van HR glas;
- De stopcontacten in de keuken zijn voorzien van een USB-aansluiting (super praktisch voor o.a. telefoonopladers);
- Schilderwerk buitenzijde: 2015.

Waarom u deze woning zou moeten kopen?
- Veel lichtinval!
- Openslaande deuren op de begane grond!
- Vierde slaapkamer op 2de verdieping met dakvensters!
- Leuke locatie in woonwijk!
- Weinig verkeer!
- Veel groen!
- Kinderen kunnen vrij buiten spelen!

De woonwijk "Aalsterveld" kenmerkt zich verder door zijn kindvriendelijkheid en zeer gunstige ligging ten opzichte van scholen en sportvelden en ligt op fietsafstand van het centrum van Beuningen. Het centrum van Nijmegen is circa 15 minuten auto rijden. Dichtbij zijn er diverse uitvalswegen naar onder andere de A73 en de A50.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1985

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

349 m³

Woonoppervlakte

108 m²

Perceeloppervlakte

133 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Dakraam, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Documentatie

Kadastrale kaart

Bekijk Kadastrale kaart Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's