Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 699.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze moderne vrijstaande woning maakt beslist indruk wanneer u deze komt bezichtigen. De vele leefruimte, de goede afwerking, de privacy biedende achtertuin allemaal ingrediënten voor een heerlijk gezinshuis.

De woning is over de gehele breedte op de achtertuin gericht, waardoor je in dit huis helemaal aan de achterzijde leeft. Het vele glas en meerdere schuifpuien staan niet alleen garant voor veel lichtinval, maar maken ook dat de tuin een echt verlengde van de woning is. De eerste verdieping telt maar liefst 4 slaapkamers. Door de plaatsing van een riante dakkapel in 2008 over de gehele achterzijde van de woning, is het woonoppervlak op de zolderverdieping flink vergroot. De woning telt hierdoor nu in totaal 6 slaapkamers. 

De villa ligt op fietsafstand van het gezellige en sfeervolle Oisterwijk, aan een rustige en ruim opgezette woonstraat. De voorzieningen van Haaren zijn op fietsafstand bereikbaar.

HAAREN
Een uitstekende woonplaats. Het dorp heeft een centrale ligging in Brabant, voorziet in alle basisvoorzieningen en is daarnaast nog volop in ontwikkeling. Heerlijk ruim wonen in een landelijke omgeving, maar toch heel gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar ’s-Hertogenbosch – Tilburg – Eindhoven, gezellige stadcentra en eveneens prachtige dorpen als Vught, Boxtel en Oisterwijk. 

N.B. De eerste foto is bewerkt zodat u een indruk kunt krijgen hoe de woning er uit ziet zodra deze wit geschilderd is.

INDELING

BEGANE GROND
- Overdekte entree
Zeer riante hal/corridor (v.v. glazen bouwstenen) met hardhouten spiltrap naar eerste verdieping, meterkast (extra groepen toegevoegd in 2016), garderobe, toiletruimte en middels glazen deur toegang tot de woonkamer, een werkkamer en de inpandige garage.
- Riante woonkamer
De in het midden geplaatste dubbele gashaard verdeelt de woonkamer in een apart zit- en eetgedeelte. De zitkamer met gashaard kijkt middels een zeer groot raampartij uit op de prachtige achtertuin. De eetkamer, met schuifpui naar het zonneterras en doorkijk naar de halfopen keuken, is eveneens tuingericht. De woonkamer is voorzien van gespoten wanden en plafonds. De begane grondvloer in hal, woonkamer en keuken is afgewerkt met een gestoomd massief beukenparketvloer. 
- Moderne keuken met grote schuifpui en toegang tot de manshoge kelder (ca. 4 m. x 5 m. x -2,2 m.) en de bijkeuken.
Het keukenmeubel met boven- en onderkasten beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een 4-pits inductie kookplaat, rvs afzuigschouw, combi-oven, vaatwasser, en koelkast.
- Bijkeuken met kastenwand, toegangsdeur naar werkkamer en achterdeur. 
- Werkkamer met prettig lichtinval door groot raam met verdeling.
- Inpandige, geïsoleerde garage (2.70 m. x 6.66 m.) met houtbeklede kanteldeur.

EERSTE VERDIEPING
- Royale overloop. De gehele eerste- en zolderverdieping zijn afgewerkt met vloerbedekking.
- Vier slaapkamers, waarvan twee met Frans balkon. 
- Badkamer met dubbele wastafel, ligbad en douche. 
- Separate toiletruimte.
- Waskamer met aansluitingen witgoedapparatuur met tevens alle voorbereidingen voor een 2e badkamer. 

ZOLDER
- Te bereiken via spiltrap. 
- Ruime zolder met overloop, diverse bergkasten, inbouwspots, vijfde slaapkamer en zesde slaapkamer/technische ruimte met opstelling combiketel Remeha Quinta 45S, 2009). De zolder is aan de achterzijde over de gehele breedte voorzien van een riante dakkapel (2008).  

BUITEN
- Riante tuin ‘rondom’.
- Strak aangelegde voortuin voorzien van grind, beuken bomen en bloembakken.
- Oprit en afsluitbare poort naar de achtertuin.
- Privacy biedende en geheel omheinde achtertuin van 24 m. x 16 m., fijn gelegen op het zonnige zuidwesten. In 2016 is de bestrating en tuinverlichting volledig vernieuwd! Dit is heerlijk genieten op één van de terrassen met uitkijk op al het groen; gazon, leibomen en diverse borders!
- Houten tuinhuis.

ALGEMEEN
- Traditioneel gebouwd; volledig geïsoleerd; lessenaars dak gedekt met betonpannen en voorzien van twee dakkapellen en erker, platdakconstructie voorzien van bitumineuze dakbedekking; vloeren uitgevoerd in beton; aluminium kozijnen met isolerende beglazing en diverse sunscreens; verwarming middels combiketel en gashaard.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

““Wij hebben 10 jaar lang genoten van de Akkerstraat 77, Haaren maar nu onze kinderen groter worden hebben we besloten ons huis te verlaten. De prachtige, ruime en lichte benedenverdieping laat de tuin volledig zien. Het is heerlijk leven in de, door de gashaard gescheiden zit- en eetkamer. Ook de keuken en werkkamer kijken uit over de tuin. Dankzij het grote aantal ramen is er altijd veel licht en uitzicht. Met de 2 schuifpuien ben je direct in de grote achtertuin (zuidwesten) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten!””

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1996

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

805 m³

Woonoppervlakte

223 m²

Perceeloppervlakte

804 m²

Indeling

Aantal kamers

9

Aantal slaapkamers

6

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Frans balkon, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Heerlijk, licht ‘leefhuis’ met royale slaapkamers voor gezinnen met meerdere kinderen

 

De tuin, op het zuidwesten, is onlangs gerenoveerd en voorzien van meerdere terrassen. De tuin is volledig vrij van inkijk;

 

Prachtige, ruime en lichte benedenverdieping door grote raampartij geheel gericht op de tuin: de, door de gashaard gescheiden zit- en eetkamer, keuken en werkkamer kijken uit over de tuin;

 

Aan de rand van Haaren, dichtbij de uitvalswegen richting Oisterwijk, Den Bosch en Tilburg

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's