Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 205.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Cardiffstraat 16 te Hengelo (O)

De ideale ligging aan de rand van een mooie ruime groenstrook en de fraaie afwerking maken deze EINDWONING de moeite van een bezichtiging meer dan waard!

Een tuingerichte living, moderne luxe inbouwkeuken (2017), complete badkamer, oprit voor twee auto's op eigen erf en een zonnig en onderhoudsvriendelijk aangelegde achtertuin met fraaie overkapping maken dat u de woning zonder extra kosten per direct kunt betreden. Een regelrechte buitenkans dus voor de liefhebbers van een instapklare woning!

Indeling:
Begane grond:
Inpandige berging (buitenom bereikbaar), entree, hal met meterkast, toilet met fontein en de trapopgang naar de eerste verdieping, keuken, eetkamer en de woonkamer.

De moderne en sfeervolle living van circa 28 m² is voorzien van een fraaie massieve merbau parketvloer, aansluiting met dubbelwandige pijp voor een houtkachel en biedt een riant zicht op de achtergelegen tuin.

De luxe en moderne inbouwkeuken (2017) bevindt zich aan de voorzijde in een L opstelling met alle benodigde inbouwapparatuur waaronder een 3-laden vriezer, koelkast, 5 pits gaskookplaat, heteluchtoven en een RVS afzuigschouw. De keuken is in een lichte kleurstelling uitgevoerd en heeft een aanrechtblad met rvs spoelbak en groentenspoel. Ook aan opbergruimte is gedacht! Diverse van binnen verlichte treklades geven u volop kast- en opbergruimte.

De eetkamer grenst aan de keuken en biedt plaats aan een royale eettafel… kortom hier krijgt u het gevoel van een echte leefkeuken!

Erg handig is daarnaast de inpandige berging van circa 6,5 m². Ideaal voor de opslag van goederen of het stallen van uw fietsen of kinderspeelgoed… Volledig geïsoleerd, met elektra aansluiting en verwarming!

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer, drie royale slaapkamers en de stookruimte. De slaapkamers zijn allen uitgevoerd met een fraaie laminaatvloer en meten oppervlaktes van respectievelijk 12, 10 en 8,5 m². De stookruimte (bereikbaar vanuit de slaapkamer aan de voorzijde) biedt plaats aan de Cv-ketel, mechanische ventilatie unit, wasmachine en wasdroger. Daarnaast is er volop extra bergruimte!

De complete badkamer is uitgevoerd in lichte kleurstelling en biedt een ruime douchehoek, wastafel met ombouw (vaste kastruimte), ligbad en een tweede toilet (hangcloset). Een dakvenster zorgt voor daglicht en de mogelijkheid voor natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
Via een vlizo trap bereikbare royale 2e verdieping met volop praktische bergruimte.

Parkeervoorzieningen:
U kunt uw auto parkeren op de eigen oprit (2 auto's) of in één van de de parkeerhavens aan de openbare weg.

De tuin is zonnig en vrij gelegen en aangelegd met sierbestrating en kleine zones met beplanting. Bijzonder fraai is de veranda achter in de tuin met een zit oppervlak van maar liefst 14 m². De afwerking is bijzonder fraai en kenmerkt zich door sfeer, privacy en ruimte. Er is elektra voorziening en volop zitgelegenheid. Het ultieme plekje om te genieten van uw tuin met een lekker glas wijn, een goed boek of een heerlijke barbecue tijdens de lange en warme zomerdagen.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gelegen aan de rand van de populaire wijk Vossenbelt in een speels hofje. Op korte afstand bevinden zich scholen, het buitengebied, winkelcentrum, speelvoorzieningen voor kinderen en de snelweg A1. Het bouwjaar is 1997, het perceeloppervlak bedraagt 170 m²en de inhoud van het woonhuis ligt rond de 350 m³. De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Intergas HR Cv-ketel (bouwjaar 2012 en eigendom). De woning is volledig geïsoleerd en kent een voordelig en laag energieverbruik!

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1997

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

350 m³

Woonoppervlakte

104 m²

Perceeloppervlakte

170 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

170 m²

Garage/berging

Garage

Parkeerplaats

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het winkelcentrum

 

de mooie natuur

 

veiligheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's