Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit heerlijke tweekamerappartement op de begane grond aan de Kapzaag in Zaandam heeft Hollywoodse allure. Dat komt deels door de inrichting maar ook zeker door de luxe uitstraling van de wand- en vloerdecoratie. Dit appartement heeft 2 jaar geleden een ware renovatie ondergaan. In de woonkamer, waar de keuken bij betrokken is, liggen comfortabele plavuizen met vloerverwarming. Lichtinval van twee zijden, waarbij de achtergevel vrijwel geheel uit glas bestaat, zorgt voor een zonnige en open sfeer. Dubbele openslaande deuren leiden naar een werkelijk heerlijk terras van maar liefst 32 vierkante meter! Hier heb je de ruimte om te genieten van alle seizoenen! Het terras grenst aan de Dijksloot, die het Zwaneneiland omringt.

De keuken is vorig jaar nog vervangen door een chique greeploze, hoogglans witte uitvoering met alle denkbare apparatuur. Aansluitend is de bijkeuken te bereiken, daar zijn de aansluitingen voor wasmachine en -droger. Het kook- en waterschiereiland doet ook dienst als eettafel. Lichtpunten en afzuiging zijn stijlvol in een koof weggewerkt.

De sanitaire ruimten zijn neutraal doch verzorgd. Waarbij in de badkamer een nieuwe stortdouche is geplaatst en het voegwerk is vernieuwd. Wat heel fijn is: het toilet is apart van de badkamer.

De slaapkamer is riant en zou zelfs in tweeën verdeeld kunnen worden. Zie ook onze plattegrond met de stippellijn voor de mogelijkheden voor een 2e slaapkamer. De openslaande deur naar de buitenruimte geeft elke morgen weer een energieke zonnegroet!

Indeling:

Begane grond: entree berging/garage, voorzien van elektra en elektrische schuifdeur. Ideaal voor scooter, maar ook scootmobiel.

Entree appartement. Hal met meterkast. Vernieuwde keuken met apparatuurwand (koelkast, combi-oven, combi-magnetron) en kook- en waterschiereiland (vijfpits gaskookplaat en afzuiging in lichtkoof). Bijkeuken met aansluitingen wasmachine, -droger en vaatwasser.

Open verbinding van keuken met woonkamer. Verwarmde plavuizen en dubbele openslaande deuren naar terras aan het water (32 m2). Hal met separaat toilet, stookruimte met opstelling CV-installatie en badkamer met inloopdouche en wastafel. Slaapkamer (18 m2) met openslaande deur naar terras.

Bij de bouw van deze appartementen, in 2001, was het aantal gegadigden voor een woning op het pas ontgonnen Zwaneneiland vele malen groter dan het aantal beschikbare woningen. Het is nog steeds een populair stekje. De rust van de westkant van het spoor (12 treinminuten naar Amsterdam CS), met de nabijheid van de vrije natuur, maar slechts een paar stappen verwijderd van alle geneugten van het inmiddels veelgeroemde Stadshart, met haar bijzondere architectuur. Door de nieuwe fietsverbinding tussen de gezellige oost- en rustige westkant ben je in no-time tussen de gezelligheid van restaurants en café's, terrasjes, bioscoop en theater, shops en ander vertier. Je loopt in een paar minuten naar het NS station en de daaromheen gelegen supermarkten. Zónder de parkeerproblematiek en verkeersongemakken van een centrumhart. Hier zet je de auto voor de deur en rijd je vlot van en naar de snelwegaansluitingen.

Bijzonderheden:

- woonoppervlakte 73 m2;
- inhoud 288 m3;
- heerlijk terras aan het water van 32 m2;
- parkeren voor de deur, vlakbij uitvalswegen;
- actieve en gezonde VvE, maandelijkse bijdrage € 60,=;
- op loopafstand van het Zaandamse Stadshart en NS station;
- ook zeer goed geschikt voor minder valide;
- aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2001

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

288 m³

Woonoppervlakte

73 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Noordoost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Zeer centraal gelegen in het centrum

 

Dichtbij uitvalswegen, supermarkten, winkels en het NS station op loopafstand

 

Vloerverwarming

 

Elektrisch garagedeur voor Motoren of Scootmobiel

 

Eigen parkeerplek voor de deur

 

Begane grond appartement dus alles gelijkvloers

 

Gezonde VVE met lage maandelijkse bijdragen

 

Appartement is aan 2 zijden omringt door water met veel bomen

 

Appartement is aan 2 kanten omringt door water en bomen

 

Heerlijk groot terras van 32m2 aan het water

 

Vorig jaar volledig gerenoveerd, bijna alles nieuw!

 

Eigen grond, geen bkz of erfpacht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's