Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fien de la Marstraat 53 te Hengelo (O)

OPEN HUIS 6 OKTOBER VAN 15.00 UUR TOT 18.00 UUR.

Wilt u betaalbaar wonen in een TWEE ONDER EEN KAP WONING waarbij kwaliteit, afwerking en wooncomfort één van de belangrijkste peilers zijn! Check dan snel de foto's, plan een bezichtiging en laat u verrassen...

Met trots bieden wij u namens de verkopers aan:
Een ruime helft van een dubbel woonhuis met royale living, vier slaapkamers, een brede dakkapel (aan de voor- en achterzijde), vrij gelegen zonnige achtertuin met overdekte zit en een binnendoor bereikbare garage. Het woonhuis is perfect onderhouden, gelegen in een rustige straat met aan de voorzijde vrij uitzicht en diverse voorzieningen zijn in de directe nabijheid.

Indeling:
Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast, toilet (hangend) met fontein, trap naar de 1e verdieping met daaronder de garderobenis, woonkamer, keuken en de bijkeuken. Daarnaast een van binnenuit bereikbare garage.

De ruime en tuingerichte living is L-vormig en meet maar liefst 40 m². Het geheel is sfeervol van uitstraling, mede door de fraai afgewerkte Jatoba hardhouten parketvloer. De schuifpui in de achtergevel zorgt ervoor dat u zowel in het voor- als najaar optimaal kunt genieten van de achtergelegen tuin. Het 'buiten leven gevoel' komt zo wel maximaal tot z'n recht.

De halfopen keuken is uitgevoerd met een moderne inbouwkeuken in lichte kleurstelling met veel kast- en werkruimte. Het geheel is afgewerkt met een kunststof aanrechtblad waarin verwerkt een enkele RVS spoelbak. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: Pelgrim (Novecento) RVS fornuis met een 5-pits gaskookplaat inclusief elektra oven, RVS afzuigkap, vaatwasser en een koelkast.

Vast aan de keuken de bijkeuken met een oppervlakte van circa 5 m². Een ideale ruimte welke voorziet in de aansluitingen voor wasmachine en wasdroger. Een vaste kast geeft de mogelijkheid tot het opbergen van uw proviand. Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de achtergelegen tuin en de garage.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer meten oppervlaktes van respectievelijk 14, 13,5 en 9 m² en zijn allen afgewerkt met een laminaatvloer.

De badkamer, in zijn geheel betegeld, is voorzien van een dubbele wastafel (met ombouw), ligbad, een hangend toilet, douchevoorziening en een radiator. Ventilatie geschiedt op zowel mechanische (2x) als natuurlijke wijze.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Door de huidige indeling heeft u de beschikking over een extra vierde slaapkamer van 10 m² met dakvenster, veel praktische opbergruimte onder de schuine zijden (middels knieschotten) en een apart toegankelijke stookruimte met opstelplaats voor de Cv-ketel.

Tuin en garage:
De zeer diepe en verzorgde achtertuin is aangelegd met terrassen, gazon, borders en biedt u als bewoner het ultieme gevoel van vrijheid ! Het geheel is uiterst zonnig gelegen. Achter in de tuin vinden we een houten overkapping/zitgelegenheid van circa 14 m² met elektra aansluiting. Het ultieme plekje om te genieten van uw tuin van het voorjaar tot het najaar.

Parkeervoorzieningen:
U heeft ruim voldoende parkeermogelijkheden op de eigen oprit (2 auto's) en in de parkeervakken aan de overzijde van de straat.

De garage van 19 m² beschikt over een openslaande loopdeur en een stalen kanteldeur naar de voorgelegen oprit en is voorzien van elektra aansluiting, een uitstort gootsteen (koud water) en verwarming. Een ideale ruimte voor het stallen van fietsen, de auto, het opbergen van gereedschap of kinderspeelgoed.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd in 1982, de perceeloppervlakte bedraagt 250 m² (exclusief grond in bruikleen bij de gemeente) en de inhoud circa 430 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een AWB Cv-ketel van 2004 (eigendom). Het woonhuis is prima afgewerkt en gelegen op een ultiem, bijzonder en door groen omgeven plekje.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“-”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1982

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

430 m³

Woonoppervlakte

138 m²

Perceeloppervlakte

250 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

250 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Schuur / berging

Aangebouwd hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ligging

 

Rustige betrokken buurt

 

Winkelcentrum en basisschool op loopafstand

 

Bus stations op loopafstand

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's