Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 175.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Fraai en compleet afgewerkte 3- (oorspronkelijk 4) kamerwoning op rustige locatie met zonnig balkon!”

Op de 3e verdieping van een goed verzorgd complex is dit appartement, met berging in de onderbouw, gelegen. Door de situering op deze (top)woonlaag geniet u van een royaal uitzicht. Zowel aan de voor- als aan de achterzijde is het appartement uitgevoerd met een balkon.

De Dronenwijk van Bodegraven is gelegen op korte afstand van alle noodzakelijke voorzieningen zoals scholen, kerken, NS-station, park, sportfaciliteiten en het winkelgebied. Bodegraven dankt haar aantrekkelijkheid voorts uit haar ligging aan de rijkswegen A-12 en N-11, zodat de grote steden van de Randstad binnen 30 minuten te bereiken zijn.

Graag geven wij u alvast een indruk van hetgeen u bij een rondgang in de woning mag verwachten.

Begane grond:
Entree in het complex, hal met trappenhuis, brievenbussen en bellenplateau. In de onderbouw is de praktische berging gemakkelijk te bereiken.

Woonverdieping:
De woning is op de derde cq. bovenste verdieping. De meterkast bevindt zich in de centrale hal, deze is uitgebreid en vernieuwd, voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars.

Entree van de woning, centrale hal met toegang tot de vertrekken, zoals gedeeltelijk betegelde toiletruimte met fontein en afzuiging, en de badkamer, (± 1.50 x 1.72 m) voorzien van ligbad/douche combinatie, wastafel en afzuiging.

Heerlijk ruime en strakke woonkamer met (extra) zijkamer/eetkamer (oorspronkelijk 3e slaapkamer) (totaal ± 5.68 x 3.60 m en 2.78 x 2.82 m) met laminaatvloer, spachtelputz wanden, vaste kast en toegang tot het balkon aan de voorzijde. Aan deze zijde geniet u van een vrij uitzicht over een brede strook van water en groen.

Moderne en luxe keuken geplaatst in 2008 (± 2.80 x 1.81 m) met ingebouwde apparatuur o.a. vaatwasser, combi oven/magnetron, koelkast met vriesvak, gaskookplaat en afzuigkap, en met deur naar zonnig balkon op het zuiden aan de achterzijde.

Twee slaapkamers (± 3.60 x 3.71 m en ± 3.95 x 2.15 m) met laminaatvloer, waarvan de hoofdslaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde. In de 2e slaapkamer bevindt zich de aansluiting voor de wasmachine.

Bijzonderheden:
• Goed onderhouden, verzorgd appartement;
• De servicekosten bedragen circa € 120,- per maand;
• Voorschot in de stookkosten (i.v.m. blokverwarming) bedraagt ca. € 95,- per maand, dat is voor de zuinige ‘stokers’ exclusief een forse jaarlijkse teruggave van enkele honderden euro’s;
• Bouwjaar 1967;
• Inhoud: ca. 200 m³, woonoppervlakte: ca. 71 m²;
• Financieel gezonde, goed georganiseerde VvE met een overzichtelijk meerjarenplan;
• Oplevering circa 1 maart 2019.

De servicekosten bedragen € 120,- per maand. Binnen het bedrag van de servicekosten valt onder meer de spaarpot voor het behoud van een gezonde VvE, opstalverzekering, tuinonderhoud door een tuinman, glazenwasser en het schoonhouden van de portieken door een schoonmaakbedrijf.

De centrale verwarming wordt geregeld d.m.v. blokverwarming met radiatoren. De warmwatervoorziening gaat via een (eigen) badgeiser, merk Vaillant.

U en uw NVM makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1967

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

200 m³

Woonoppervlakte

71 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

Blokverwarming

Warm water

Geiser eigendom

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustig

 

wijds opgezet

 

goed toegankelijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's