Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

BIJZONDER RUIM EN LUXE HOEKAPPARTEMENT MET 2 PARKEERPLAATSEN EN EIGEN BERGING GELEGEN OP EEN CENTRALE PLEK IN HARTJE CENTRUM VAN UDEN MET UITZICHT OVER DE NIEUWE MARKT.

Dit appartement is gebouwd in 2008 en voldoet daarmee volledig aan de tegenwoordige eisen van een modern appartement. Het gebruiksoppervlakte van het appartement bedraagt ca. 205 m² exclusief ca. 26 m² loggia/balkon.

Zowel met trap als lift is het appartement te bereiken welke gelegen is op de 3e, 4e en 5e verdieping. Bij binnenkomst in het appartement komt u in een ruime gang voorzien van antracietkleurige tegelvloer. De gang biedt toegang tot de zitkamer met keuken, slaapkamer, badkamer, separate toilet en trapopgang naar de 4e verdieping.
De woonkeuken is ca. 29 m² groot en eveneens voorzien van een antracietkleurige tegelvloer. Door de velen raampartijen is dit een mooie lichte ruimte. De hoekkeuken is voorzien van een lichte inrichting met diverse inbouwapparatuur zoals gaskookplaat, afzuigkap, oven, koelkast en vaatwasser. Aansluitend loopt u vanuit de woonkamer naar de serre annex loggia. Door middel van harmonicaramen is deze ruimte afsluitbaar en dus ook bij minder mooi weer prima te gebruiken. Schijnt het zonnetje dan zijn de ramen zo geopend en heeft u een mooie overdekte loggia met uitzicht over de Nieuwe Markt richting het gemeentehuis van Uden. De slaapkamer (voorheen 2 slaapkamers en momenteel in gebruik als hobbyruimte) op deze verdieping is ca. 20 m² groot en voorzien van een laminaatvloer. In de geheel licht betegelde badkamer beschikt het appartement over een ruime inloopdouche en een mooi wastafelmeubel. Apart van de badkamer is de keurige toiletruimte met wandcloset en fontein.
In de hal bevindt zich nog een trapkast welke dient doet als voorraadkast.

Via de trap is de 4e verdieping bereikbaar. Hier komt u op een overloop voorzien van laminaatvloer welke toegang biedt tot een 2e slaapkamer, toiletruimte en een zolderruimte. De ruime slaapkamer van ca. 23 m² is voorzien van laminaatvloer, vaste kast en geeft toegang tot het 2e terras/balkon welke uitzicht heeft op de mooie aangelegde binnentuin. De separate toiletruimte is geheel licht betegeld en voorzien van wandcloset en fontein. In de zolderruimte is nog een mogelijkheid voor een extra slaapkamer. Verder is deze zolderruimte voorzien van een dakraam en zijn hier de opstelling van de AWB CV ketel en witgoedaansluitingen.

Ook de 5e verdieping is weer via een vaste trap bereikbaar. Deze ruimte is ca. 50 m² groot en voorzien van een laminaatvloer. De ruimte is momenteel in gebruik als woonkamer en heeft een prachtig uitzicht op de binnentuin. Overig is deze ruimte voor allerlei doeleinden te gebruiken.

In de parkeerkelder beschikt het appartement over twee eigen parkeerplaatsen en een eigen berging. De toegang van deze parkeergarage is gelegen aan de Botermarkt. Het complex beschikt verder over een prachtige binnentuin, deze tuin is te gebruiken door de bewoners van het complex.

Algemeen: de servicekosten bedragen momenteel € 242,= per maand, daarbij inbegrepen de opstalverzekering, regulier onderhoud/schoonmaak van het gebouw en binnentuin en reservering voor toekomstig onderhoud etc.

KORTOM EEN ZEER RUIM EN KEURIG AFGEWERKT APPARTEMENT (BOVENWONING) OP EEN LEUKE PLEK IN HET CENTRUM GELEGEN. UNIEK IN ZIJN SOORT EN ZO TE BETREKKEN!

Vraagprijs € 369.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het is een prachtig huis met veel ruimte ,dicht in het centrum en bij de winkels 2 balkons dus veel frisse lucht wij hebben er altijd met veel plezier gewoond.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

600 m³

Woonoppervlakte

205 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's