Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 685.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Nieuwkoop, Noordenseweg 3

Niet vaak kunnen wij zo’n ruime vrijstaande woning aanbieden. In feite een dijkvilla op een mooie kavel van 578 m2, dit los van de achtergelegen eigen weg. Zicht op het water van de Nieuwkoopse Plassen, dat aan de overkant van de Noordenseweg is gelegen en op loopafstand van het gezellige dorp.
Natuur- en watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Voor watersporters zijn er ook mogelijkheden een separate ligplaats te huren. De gemeente, Jachthaven Tijsterman en de kerk bieden namelijk met enige regelmaat ligplaatsen aan.

Kenmerkend aan deze dijkvilla die in 2003 is gerealiseerd, is de enorme ruimte (inhoud ca. 990 m3).
Dat komt mede omdat tijdens de bouw de eigenaar gebruik gemaakt heeft van alle uitbreidingsopties. Zo is de woning dieper dan normaal en ook is er een dubbele garage en een vaste trap naar de zolder gerealiseerd. De woning beschikt dus eigenlijk over 4 woonlagen. Dat zou je aan de voorkant niet zeggen maar aan de achterzijde is die ruimte wel goed zichtbaar.

Nieuwkoop als woonplaats behoeft waarschijnlijk niet echt een introductie. Centraal in het Groene Hart van de Randstad. In nog geen 30 autominuten bent u in Amsterdam met luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag of Utrecht. Veel voorzieningen, een bruisend verenigingsleven en dat alles met de natuur als naaste buur.

Terug naar de woning zelf. Wij zetten de belangrijkste kenmerken op een rij.
Los van de genoemde ruimte valt op dat de woning dankzij de vele ramen vooral een licht huis is. Ook de gebruikte kleuren en de afwerking werken daaraan mee.

Souterrain – niveau achtertuin
Op dit moment is er een kantoorruimte (4.20 x 3.98 meter) met een eigen entree. Een multifunctionele ruimte. Handig is de aparte entree zodat het kantoor ook als praktijkruimte bruikbaar is. Natuurlijk kan hier een extra slaapkamer van worden gemaakt.
Hobbyisten zullen smullen van de dubbele garage. Een ruimte van 8.80 meter (diep) en 4.05 meter (breed), met daarnaast het 2e deel van de garage van nog eens 3.00 meter (breed) en 5.20 meter (diep). Twee elektrische en op afstand, bedienbare garagedeuren, verwarming en een prima afwerking, kenmerken de garage.
Tenslotte nog een meer dan ruime betegelde hal (net als het kantoor) met een praktische kast en de trapopgang naar de woonverdieping.

Begane grond – niveau voortuin
Zijentree vanaf de Noordenseweg bereikbaar. Ruime hal met garderobe kast (jassen heerlijk uit het zicht), de meterkast en het toilet. Natuurlijk de trap richting de slaapverdieping.
Living riant van afmeting ook vanwege het feit dat de woning 8 meter breed is en maar liefst 11.50 meter diep. De keuken is aan de voorzijde gesitueerd, modern van opzet, U-vormig in een off white (hoogglans) kleurstelling en een diep granieten werkblad. Daarnaast is het voorzien van alle gemakken zoals een 5-pits gaskookplaat met afzuigschouw, koel-/vriescombinatie, combi-oven, vaatwasmachine, boiler en afgewerkt met RVS details en sfeervolle inbouwverlichting. Aan de achterzijde het zitgedeelte met de sfeervolle houtkachel. Ideaal is de overgang via de schuifpui naar het terras. Zeker met de afgelopen zomer biedt dit 28 m2 grote balkon een pracht kans voor een ochtend ontbijtje of een glaasje wijn in de middag. Een elektrisch zonnescherm zorgt ervoor dat u, vanwege de zuid ligging, ook uit de zon dit terras lekker kunt benutten.

1e verdieping – slaapverdieping
Allereerst een ruime overloop, met zichtbaar de trap naar de 4e verdieping.
Er bevinden zich twee slaapkamers aan de achterzijde. Een slaapkamer (afmeting ca. 5.95x3.83m) en een slaapkamer (4.23x3.50 m) met inbouwkastenwand 4.23x3.50 m). De derde slaapkamer met balkon (4.87x3.83 m) ligt aan de voorzijde. 's Morgens kunt u heerlijk de deur open zetten en genieten van het uitzicht richting het Nieuwkoopse Plassengebied. De drie slaapkamers zijn afgewerkt met een tapijtvloer en lichte wandafwerking.
De moderne badkamer is geheel betegeld met tegels in de kleuren wit/grijs en ingericht met een dubbele wastafel met spiegelkasten, een royale douchecabine, ligbad en een 2e toilet. De inbouwspots en vloerverwarming maken het geheel compleet.

2e verdieping – extra zolderetage
Het is echt een extra verdieping dankzij de vaste trap. Hier bevindt zich een overloop, een vierde slaapkamer (afmeting ca. 4.10x2.85 m) en separate stook-/wasruimte. In de stook-/wasruimte treft u de c.v.-combiketel (type Daalderop Combifort) en aansluitingen voor de wasapparatuur. De ruimtes beschikken allen over een veluxdakraam en een lichte laminaatvloer.
Al met al een woning waar dus los van de keuken-woonkamer zich 5 kamers bevinden.

Tuin:
De verzorgd aangelegde tuin is rondom gelegen en gericht op het noordwesten. Volop privacy dankzij de mooie hagen en het groen. Niet voor niets beschikt de tuin over de nodige terrassen. De tuin is passend aangelegd (sierbestrating en Portugese keitjes) en maakt, net als de woning, een uiterst verzorgde indruk. De tuin is aangelegd met sierbestrating en diverse beplanting. Via de Willem de Zwijgerlaan is de achterzijde van de woning eenvoudig te bereiken via de eigen weg en kunt u ook de auto's op eigen terrein parkeren.

Dat er los van de ruimte sprake is van een meer dan verzorgde woning met veel extra’s merkt u snel. Zo beschikt deze woning inmiddels over keramische dakpannen, een moderne smeedijzeren schoorsteenkap, zijn de gevels gereinigd en geïmpregneerd, de zuilen van het terras ommetseld en is ook het schilderwerk recent weer gedaan. Kortom: u kunt er zo in!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2003

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

990 m³

Woonoppervlakte

220 m²

Perceeloppervlakte

578 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Dakraam, Schuifpui, Rookkanaal

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Garage/berging

Garage

Inpandig

Schuur / berging

Inpandig

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's