Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 995.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Karakteristieke vrijstaande villa gelegen op een geweldige locatie te Vleuterweide!

Wilt u exclusief wonen op een toplocatie nabij Utrecht stad, met alle wenselijke voorzieningen in de directe omgeving? Kom dan gerust eens kijken bij deze onder fraaie architectuur gebouwde vrijstaande villa, gelegen op een perceel van 447 m2 eigen grond, te midden van het Maximapark en winkelcentrum Vleuterweide.

Daarnaast treft u ook sportvoorzieningen, diverse scholen en kinderdagverblijven, uitvalswegen A12/A2/A27/A28 en openbaar vervoer in de nabije omgeving.

Het woonoppervlakte van deze vrijstaande villa betreft maar liefst 262 m2! Inclusief twee kelders van ca. 20 m2 en 12 m2. Het huis beschikt o.a. over een zeer royale living met diverse eet- en zithoeken, een luxe Bulthaup woonkeuken met diverse Miele inbouwapparatuur, twee kelders, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime oprit met meerdere parkeerplaatsen op eigen terrein, een riante achtertuin op het zonnige zuiden.

Enkele pluspunten van dit unieke woonhuis:

- Royale living met 5x dubbele tuindeuren
- Luxe open woonkeuken
- 2 kelders
- 5 slaapkamers
- Bijkeuken en separate berging
- Achtertuin op het zonnige zuiden
- Ruime oprit met parkeerplaatsen
- 2 badkamers
- Fraaie terrasoverkapping/veranda
- Gashaard en houten vloer in living
- 3 dakkapellen

Indeling begane grond:
Bij binnenkomst in de royale hal treft u de er de garderobe, meterkast, trapopgang, toegangsdeur naar de kelder, toiletruimte en toegang naar het woongedeelte.
De ruime woonkamer is voorzien van een mooie eiken houten vloer en sfeervolle inbouw gashaard. Door het royale formaat kent deze living diverse indelingsmogelijkheden. De moderne en luxe Bulthaup woonkeuken is voorzien van alle wenselijke Miele inbouwapparatuur; een vaatwasser, koelkast, vriezer, Quooker, gaskookplaat, combi oven, design afzuigkap. Vanuit het woongedeelte is tevens de bijkeuken bereikbaar, met plek voor de wasmachine en droger en toegang tot de kelder welke momenteel in gebruik is als sport/fitnessruimte. Aan de achterzijde is middels diverse dubbele tuindeuren de ruime achtertuin op het zuiden te bereiken. Deze royale tuin is tevens voorzien van een fraaie veranda met spotverlichting en een gezellige loungehoek.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met toegang tot drie riante slaapkamers, waarvan de master bedroom is voorzien van een walk-in closet. De keurige badkamer is uitgerust met een tweede toilet, dubbele wastafel, ligbad en dubbele inloopdouche. De badkamer is daarnaast voorzien van een gestuukt plafond met spotverlichting en heeft vloerverwarming.

Tweede verdieping:
Op deze verdieping beschikt het huis over nog eens twee volwaardige slaapkamers, de tweede badkamer en een separate berging met plek voor de CV combi ketel. De twee slaapkamers zijn beide voorzien van een dakkapel en dakraam en hebben een goed formaat. Via een vlizotrap is vanaf de overloop tevens een praktische bergvliering te bereiken met veel opbergruimte. De tweede badkamer is strak en modern afgewerkt en voorzien van een zwevend toilet, wastafel en inloopdouche.

Bijzonderheden en kenmerken:
- Bouwjaar 2012
- Woonoppervlakte ca. 262 m2;
- Inhoud 990 m3;
- Perceel 447 m2 (eigendom);
- Fraaie architectuur;
- Hoogwaardig afwerkingsniveau;
- Zeer riant woongedeelte;
- Strakke en moderne Bulthaup woonkeuken;
- Bijkeuken en (fietsen)berging;
- 5 slaapkamers;
- Alarminstallatie;
- 2 badkamers;
- Praktische bergvliering;
- 2 kelders;
- Voorzien van 3 dakkappellen;
- Verwarming en warm water middels CV combi ketel;
- Royale achtertuin gelegen op het zonnige zuiden;
- Oplevering in overleg.

Interesse in dit geweldige woonhuis? Bel ons gerust voor een bezichtiging samen met uw NVM aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2012

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

990 m³

Woonoppervlakte

262 m²

Perceeloppervlakte

447 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's