Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 400.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bouwjaar 2004 - 4 Verdiepingen - Perfect onderhouden - Perceeloppervlakte 138m² - Inhoud 451m³ - Woonoppervlakte 132m².
Een zeer ruime gezinswoning met maar liefst vier woonlagen in een geliefde woonwijk, nabij scholen, winkels en sportvoorzieningen en Rijksweg A12. Het fraaie aan deze woning is het goede onderhoud, ruime slaapkamers, de zonnige tuin, 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en de zeer rustige ligging in een hofje met alleen maar bestemmingsverkeer.

Begane grond
Ruime entree met toiletruimte, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.
Heerlijke lichte woonkamer met openslaande deuren naar de zonnige tuin. Achterin de tuin is de vrijstaande berging aanwezig en kun je de tuin via de achterom bereiken. De keuken aan de voorzijde is voorzien van een luxe u-vormige keuken in landelijke stijl met natuurstenen aanrechtblad en diverse inbouwapparatuur, waaronder een 90cm breed fornuis met oven. Op de gehele begane grondvloer is een fraaie massief houten vloer in visgraat gelegd.

1e verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers van circa 16m², 11m² en 7m². De luxe badkamer is geheel voorzien van facet tegelwerk en heeft een gestuukt plafond. Het sanitair bestaat uit een ligbad, douche/stoomcabine, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping
Overloop met een separate kamer met de opstelling van de wasmachine, wasdroger en opstelling van de cv-ketel. Via de overloop bereikt u de riante kamer met een oppervlakte van maar liefst ca. 20m² met eigen inloopkast en wastafel. Een keurig afgewerkte kamer die door de twee geplaatste dakramen ook nog eens zeer licht is.

3e verdieping
Door de hoogte van deze ruime woning heeft de huidige eigenaar ervoor gekozen om een vaste trap te plaatsen naar een 3e verdieping, zodat hier een zeer fraaie extra kamer is gerealiseerd en vergroot is door middel van een baskapel, waardoor een kamer is ontstaan met een oppervlakte van ca. 9m² en een nokhoogte van circa 2,5m. Een ideale werk-, studeer- of slaapkamer.

- Volledig geïsoleerde woning;
- Bouwjaar 2004 en sindsdien keurig onderhouden;
- Fraaie complete keuken en luxe badkamer;
- Zonnige tuin en rustige ligging in het hofje;
- Schilderwerk buitenzijde in 2017 geheel uitgevoerd.
- Vraagprijs is bieden vanaf € 400.000,--k.k.

Kortom, een ruime woning met voldoende kamers en keurige afwerking om zeker een keer te komen bekijken met uw NVM aankoopmakelaar.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Verspringend

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

451 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

138 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

4 verdiepingen

 

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's