Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 339.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Keurig onderhouden eengezinswoning gelegen op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn!

Deze in 2011 gebouwde tussenwoning is “instap-klaar”, luxe en modern afgewerkt en beschikt o.a. over een living met houtkachel, schuifpui en vloerverwarming, een luxe open woonkeuken, fraai aangelegde en zonnige achtertuin op het westen, 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten.

Locatie en woonomgeving:
Op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn (Terwijde) ligt deze moderne en energiezuinige tussenwoning met tuin op het westen. Op korte afstand liggen de winkels van winkelcentrum “Terwijde”, het gelijknamige treinstation én het nieuwe stadswinkelcentrum Leidsche Rijn Centrum. Ook het Maximapark en het buitengebied zijn in de directe omgeving te vinden. Daarnaast tref je in de directe omgeving scholen en kinderdagverblijven, sportvoorzieningen, openbaar vervoer. Ook uitvalswegen A2 en A12 zijn goed en snel bereikbaar, net als Utrecht stad met de fiets of trein.

Begane grond:
Via de voortuin op het oosten (koffie in de ochtendzon), bereik je de hal met toiletruimte, meterkast met glasvezel verbinding, trapopgang naar de eerste verdieping en luxe binnendeur met toegang naar het woongedeelte.

Aan de voorzijde van de woning is de moderne hoogglans witte Nolte keuken gesitueerd. De keuken heeft diverse inbouwapparatuur zoals een AEG inductie kookplaat (vernieuwd 2017), AEG vaatwasser (2018), een separate Amerikaanse koelvriescombinatie, een AEG multi functie solo-oven + stoomoven, afzuigkap met afvoer door de buitenmuur. Daarnaast heeft de keuken een composieten werkblad en een verlengd blad met gezellige ontbijt/borrel bar. De keuken is voorzien van dimverlichting met LED spots.

De tuingerichte living kent een luxe en strakke siergrindvloer, welke ook terugkomt in het terrasgedeelte van de tuin, op de trappen en de overlopen. De begane grondverdieping is voorzien van vloerverwarming als hoofdverwarming en de woonkamer heeft tevens een houtkachel van Dik Geurts.

De mooie en gezellige achtertuin is zeer fraai aangelegd, heeft een vijverpartij, terrasgedeelte welke is onderheid en een terrrasoverkapping met verlichting en elektrisch bedienbare zonwering.
De geweldige achtertuin is van alle gemakken voorzien; uit huis bedienbare verlichting, stopcontacten, een buitenkraan, zitkuil met banken en zitkussens, een vijver, plantenbak, tuinschuurtje en achterom.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot twee royale slaapkamers, de separate toiletruimte en de badkamer. De ruime master bedroom ligt aan de voorzijde over de volledige breedte van de woning en is voorzien van een Frans balkon. De moderne badkamer is uitgerust met een dubbele wastafel, spiegelkast, een inloopdouche met Grohe regendouche, verlaagd plafond met dimbare spotverlichting, mechanische ventilatie unit (2018). Aan de achterzijde eveneens een zeer royale slaapkamer, deze is eventueel op te splitsen in twee (slaap)kamers.

Tweede verdieping:
Via een open trap bereik je de tweede verdieping, overloop met opstelplaats voor de wasmachine, en droger, groot Velux dakraam, bergvliering boven het trapgat en achter de schotten. Daarnaast tref je op deze verdieping een dakkapel waarin de derde riante slaapkamer met inloopkast en bergruimte achter het dakafschot. Een absoluut pluspunt is de aanwezigheid van de tweede badkamer, uitgerust met een bubbelbad, douche, 3e zwevend toilet en een dubbele wastafel met spiegelkast. De badkamer is voorzien van een groot Velux dakraam met privacy glas en verduisteringsgordijn.

Bijzonderheden en kenmerken:
- Bouwjaar 2011;
- Woonopppervlakte ca. 111 m2;
- Inhoud ca. 396 m3;
- Buiten schilderwerk uitgevoerd in 2017;
- Binnen schilderwerk (trappen) uitgevoerd in 2018;
- Begane grond v.v. vloerverwarming;
- Houtkachel en schuifpui;
- 3 zeer ruime slaapkamers;
- 2 badkamers;
- 3 toiletten;
- Geweldige achtertuin op het zonnige westen;
- Tuinschuur en achterom;
- Verwarming en warm water middels stadsverwarming;
- Oplevering in overleg.

Interesse in deze woning? Kom gerust eens bezichtigen samen met jouw NVM aankoopmakelaar!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben de afgelopen 7 jaar met veel pkezier op de Emile Hullebroeckstraat gewoond. Het wonen in Terwijde bevalt zo goed dat we 400 meter verderop een nieuwbouwwoning hebben gekocht. Met twee volwassen kinderen is het heerlijk om twee badkamers te hebben en grote ruime slaapkamers. Wij zitten vaak aan de bar om te ontbijten, of gezellig te kletsen tijdens het koken of om thuis te werken. De kachel stoken wij voor de gezelligheid. In het voorjaar zitten we al gauw in de voortuin aan de koffie in het zonnetje, via de keukendeur. De vloer is fijn op je blote voeten, ook buiten. De terrasoverkapping zorgt ervoor dat we veel en lang buiten kunnen zijn. Het zonnetje staat vanaf het begin van de middag in de zitkuil en daar zit je heerlijk naast de vijver die voor verkoeling zorgt in de zomer. Al met al een heerlijk warm en gezellig (t) huis.”

 

aan het woord

“Rustige maar toch gezellige omgeving, waar genoeg te doen is voor jong en oud.”

 

Anoniem aan het woord

“Geweldig huis, super fijne buurt !”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

396 m³

Woonoppervlakte

111 m²

Perceeloppervlakte

108 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Buitenzonwering, Mechanische ventilatie, Frans balkon, Dakraam, Tv kabel, Schuifpui, Glasvezel kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

Stadsverwarming

Warm water

Centrale voorziening

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

45 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Terrasoverkapping is praktisch en sfeervol, ook BBQ mogelijk wanneer het plots begint te regenen.

 

Borrelen en avondeten op het terras in de avondzon

 

Haarrijnse plas, Maximapark en het Lint op loopafstand recreëren en sporten

 

Dicht bij het nieuwe leidsche rijn centrum

 

Basisschool op loopafstand

 

Gezondheidscentrum op loopafstand

 

Fijn compleet winkelcentrum op loopafstand

 

Het nieuwe leidscherijn centrum,met horeca,uitgebreid winkelaanbod en bioscoop op kleine 10 minuutjes fietsen

 

Rustige buurt en dichtbij alle levendige voorzieningen!

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's