Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 700.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een echt royale woning?!

Deze bijzonder ruime 2 onder 1 kap woning van 1.041 m3 en 317 m2 (dit is incl. Garage met vliering en souterrain) heeft de allure van een vrijstaande woning. Het vrije uitzicht richting park Brakkenstein draagt bij aan het toch al prettige gevoel wat dit huis geeft.

Het riante souterrain met een totaal oppervlak van 102 m2 is mede door de plafondhoogte zeer breed in te zetten. Zo kan het dienst doen als kantoor, praktijk, studeer-, speel-, werkkamer etc.. maar ook zou de woning, met een kleine verbouwing als kangoeroe-woning kunnen worden gebruikt.

Op loopafstand bevinden zich de meeste onderwijsinstellingen zoals een nieuwe basisschool, diverse middelbare scholen, de Radboud Universiteit met zijn UMC, een Hoge School (HAN) en het ROC. Brakkenstein heeft een winkelaanbod dat voorziet in de directe levensbehoeften en het stadscentrum van Nijmegen is in korte tijd per fiets bereikbaar.

De woning heeft een zeer groene omgeving, zo bevindt het huis zich in een gebied met veel sportvelden zoals hockey, voetbal, tennis,korfbal, atletiek en fitness en op 5 autominuten ligt in een prachtig glooiend landschap een 45 holes golfbaan. Om de hoek wandelt u zo het Heumens Oord in, een wijds bos-en heidegebied dat zich als buffer tussen Nijmegen en Malden bevindt.

Aan de straatzijde heeft de woning een overdekte entree met daar boven een loggia. De kamers hebben een mooie lichtinval, dit geld met name voor de woonkamer door zijn hoge ramen maar ook voor de eerste verdieping voor de 2 kamers die aan een ruim (zuidelijk) balkon gesitueerd zijn. De tuin ligt op het zuiden heeft dus veel zon, maar er zijn ook schaduwhoekjes. Op de ruime oprit voor de garage kunt u eenvoudig meerder auto's op eigen terrein parkeren.

Indeling: Entree/hal met twee vaste kasten, met “speels” trappenhuis, woonkamer met niveauverschil en een heerlijke open haard als rustpunt midden in deze ruime living. De haard kan desgewenst met een kleine ingreep geschikt gemaakt worden voor een doorkijk vanaf 2 zijden. De voorkamer doet nu dienst als eetkamer (28 m2), moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur heeft zicht op de zeer fraaie living van eveneens 28 m2, die verdiept gelegen is en voorzien is van een hoog plafond.
Eerste verdieping: Zeer royale overloop met toilet, 3 slaapkamers, waarvan 2 met een schuifpui naar de op het zuiden gelegen dakterras, zeer ruime en modern afgewerkte badkamer, voorzien van een ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.
Tweede verdieping: Overloop, CV-ruimte met witgoed-aansluitingen, slaapkamer met eenvoudige badkamer met douche, toilet en wastafel, riante zolderruimte waarvan zeer eenvoudig een 5de slaapkamer te realiseren is.
Souterrain: Momenteel in gebruik als kantoor/werkruimte met vaste kasten en bergruimte. Mede door de hoogte is dit souterrain voor vele doeleinden zeer geschikt te maken. De houten scheidingswand tussen de voor- en achter-ruimte is eenvoudig te verwijderen.

Recent zijn alle goten vervangen en daarbij is voor de zuidzijde van de woning voldaan aan de verordening bovengronds hemelwaterafvoer.

Het is echt een huis om heerlijk thuis te komen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Vrij uitzicht met Historisch park aan de overkant met klasse restaurant, botanische tuin , dicht bij bos en heide, sportvelden ruim aanwezig, fitness mogelijkheden, ziekenhuis en universiteit op loopafstand en toch woon je midden in het groen. Voor de golfer een prachtige 45 holes golfbaan( 5 min. met de auto ).”

 

aan het woord

“Vrij uitzicht op historisch park met klasse restaurant en groot gezellig buitenterras . In t park met zijn prachtige oude bomen bevindt zich ook een botanische tuin. Veel sportvelden , fitness mogelijkheden, Radbout UMC en om de hoek bos en heide. Plek genoeg om te relaxen. Een zonnige achtertuin, waar je je vrij voelt. In de zomer is er een buurt BBQ.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1041 m³

Woonoppervlakte

227 m²

Perceeloppervlakte

491 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuid

Garage/berging

Garage

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Uitzicht op park, zonnige achtertuin, veel privacy, veel lichtinval door grote ramen, prettig binnenklimaat.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's