Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 245.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Helemaal af, zeer energiezuinig, moderne ‘looks’ en zeer mooi gelegen in de populaire wijk Leesten-oost; deze instapklare hoekwoning is op alle fronten een absolute winnaar. Met drie slaapkamers, een moderne badkamer, grote zolder en een lichte woonkamer met open keuken heb je hier én in de toekomst volop de ruimte. De uitstekende isolatie en de zonnepanelen maken energieneutraal wonen mogelijk; tegelijk ervaar je een uitzonderlijk hoog wooncomfort en hoef je geen slapeloze nachten te hebben vanwege een geplande verbouwing. Een kwestie van inpakken en verhuizen; dat kan als je de nieuwe eigenaar wordt van de Bakerstraat 1.
Leesten Oost, een wijk in ontwikkeling en die een grote populariteit geniet. De bebouwing is modern en veelzijdig qua architectuur; hierdoor is het straatbeeld gevarieerd. Er zijn voldoende openbare parkeerplaatsen, openbaar groen, water en vele speelvoorzieningen voor de buurtkinderen. De wijk is gesitueerd aan de rand van Zutphen; dichtbij een uitgestrekt natuur- en wandelgebied, diverse sportverenigingen, basisschool en een buurtwinkelcentrum met onder andere een supermarkt. Binnen een paar minuten rij je de N314 op van waaruit het centrum en de omliggende plaatsen te bereiken zijn. Kom jij Leesten Oost ontdekken?

Indeling:
Begane grond:
Aan de linkerzijde van de woning is de entree van deze superleuke woning. Dankzij het hoge raam naast de voordeur is de hal lekker licht en vanuit deze ruimte heb je toegang tot de toiletruimte, meterkast en de nette toiletruimte met fonteintje. De mooie laminaatvloer is doorgelegd in de woonkamer en keuken; eronder ligt behaaglijke vloerverwarming.
De woonkamer heeft alles wat je zoekt; openslaande deuren naar de achtertuin, hoge ramen in de achter- en zijgevel, strak afgewerkte muren, een plafond met inbouwverlichting en een diepe berging onder de trap. De open keuken is meer dan drie meter breed en heeft openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde. De moderne keukenopstelling is van alle gemakken voorzien: een inductiekookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, combimagnetron, grote koelkast en een vriezer.

Eerste verdieping:
Vanaf de overloop heb je toegang tot drie slaapkamers en de mooie badkamer. De hoofdslaapkamer is aan de voorzijde en heeft een drie meter brede kastenwand met schuifdeuren; de tweede en derde kamer zijn aan de achterzijde en prima kinder- of werkkamers. In alle slaapkamers en op de overloop ligt een laminaatvloer; afgewerkt met een hoge plint.
De badkamer heeft een raam voor lichtinval en ventilatie; een wens van veel mensen die op zoek zijn naar een woning. De moderne ruimte heeft een inloopdouche met rainshower, een tweede toilet en een wastafel. De grote, horizontaal geplaatste wandtegels en de donkere vloertegels maken de badkamer helemaal van deze tijd.

Tweede verdieping:
Volop ruimte in deze woning; via een vaste trap kom je op de bovenste verdieping die je aangenaam zal verrassen. In de schuinten van het dak is volop bergruimte, er is een was-/bergruimte en de grote ruimte kun je eenvoudig transformeren in een vierde slaapkamer. In de was-/bergruimte zijn een hotfill aansluiting t.b.v. een wasmachine, cv-ketel, WTW-installatie en de omvormer ten behoeve van de zonnepanelen.

Exterieur:
De achtertuin vraagt weinig onderhoud; deze is grotendeels bestraat met grote betontegels die de ruimte accentueren. Houten schuttingen met betonpalen vormen een erfafscheiding aan drie zijden en de houten berging is een prima plek voor de fiets(en) en je gereedschap. Uiteraard is er een achterom, via het openbare pad aan de achterzijde ben je snel op de openbare weg. Dankzij de hoekligging heeft de woning een smalle zijtuin en net als de andere woningen in de straat een voortuin.

Bijzonderheden:
- Uitstekend warmte/geluidsisolerende hoekwoning (dak-, spouwmuur- en vloerisolatie);
- Hardhouten kozijnen met triple glas;
- Een grote hoeveelheid zonnepanelen zorgen voor een zeer lage energierekening;
- Verwarming via een cv-ketel (Atag, 2013), de begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming;
- Realisatie van een groot dakraam op de tweede verdieping mogelijk (achterzijde).

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2013

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

381 m³

Woonoppervlakte

113 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Glasvezel kabel, Zonnecollectoren

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noord

Tuin oppervlakte

88 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's