Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 199.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Rust, ruimte en licht dat is wat deze super leuke en keurig bewoonde hoekwoning speciaal maken! De woning heeft 3 slaapkamers, een prachtige keuken, royale woonkamer, ruime zolderkamer, parkeergelegenheid op eigen terrein en een vrijstaande stenen berging. De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk De Laar-Oost. Alle belangrijke voorzieningen zoals winkelcentra, (basis)scholen en uitvalswegen zijn in de directe nabijheid te vinden.

INDELING
Begane grond:
Via de bestrate voortuin ga je bij de voordeur naar binnen. In de hal vind je aan de linkerhand het moderne toilet in fraaie kleurstelling. Onder de trap bevindt zich een opbergkast. Aan de rechterkant ga je de woonkamer binnen. De woonkamer is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer, heeft een raampartij over bijna de gehele breedte van de woning, dat voor veel lichtinval zorgt. Via de schuifpui is er toegang tot de tuin. Aan de voorzijde is de werkelijk prachtige keuken te vinden. De keuken is uitgevoerd in trendy hoogglans wit met zwart aanrechtblad (IKAR). De keuken is op maat gemaakt en in een hoekopstelling geplaatst. Daarnaast is er aan de linkerkant nog een kastenwand, waarin de vriezer is geplaatst. De keuken heeft de navolgende apparatuur: combi oven-/magnetron, vaatwasser, gaskookplaat, koelkast, vriezer en afzuigkap. Via de hal ga je naar de ...

Eerste verdieping:
en kom je op de overloop met toegang tot 3 lichte slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een prachtige donkere laminaatvloer. De masterbedroom heeft een ingebouwde kast (ter overname). De slaapkamers aan de achterzijde hebben een groot dakraam. De geheel betegelde badkamer is netjes en heeft een ligbad met glazen wand, designradiator en wastafelmeubel. Via de vaste trap ga je naar de ...

Tweede verdieping:
zeer ruime en royale zolder met maar liefst 3 dakramen. De kamer heeft dezelfde fraaie laminaatvloer als op de eerste verdieping. Hier is is ook de cv-ruimte te vinden.

Tuin:
De voortuin is volledig bestraat, Er is een mogelijkheid om hier een auto te parkeren. Hier staat ook de stenen berging. Vanaf de berging is er een overkapping met lichtkoepel.
De achtertuin is erg royaal door een breedte van maar liefst 7 meter en ligt heerlijk op het zuidwesten, wat inhoudt dat je na het werk nog tot in de avonduurtjes van de zon kan genieten. De achtertuin heeft een royaal terras en in de hoek nog een idyllisch hoekje met pergola en zitje.

Verkoopster vertelt:
Het is een fijne, lichte woning waarin je echt een gevoel van ruimte kunt ervaren. Een huis om in rust te kunnen zijn. Door de schuifpui ontstaat er veel licht in de woonkamer en kan de tuin makkelijk bij het huis betrokken worden.
De verrassing van het huis is de lichte zolder met veel ramen en ruimte. Het is een mooie ruimte om er een grote slaapkamer van te maken, maar het heeft tevens veel opbergruimte doordat er aan beide zijkanten schuifdeuren geplaatst zijn.

Verder is het fijn dat je snel op de snelweg zit. Station Arnhem-Zuid is per auto makkelijk bereikbaar; ook met de fiets ben je er in 10 minuten. Het station is een makkelijke uitvalsbasis om in Nijmegen of Arnhem Centrum te komen. In de omgeving is er veel groen. Met een auto ben je al snel in een bosrijke omgeving te vinden. Ook zijj recreatiegebied de Rijkerswoerdse Plassen en natuurgebied Meijnerswjjk erg dicht in de buurt. Samengevat een fijne woning en woonomgeving.

Bijzonderheden:
+ ligt in rustige, doodlopende straat
+ trendy hoogglans witte keuken
+ nette wc en badkamer
+ heel veel lichtinval
+ schuifpui
+ keurig bewoond dus zo te betrekken
+ gehele woning stucwerk
+ tuin ideaal op het zuidwesten gelegen
+ nabij Rijkerswoerdse Plassen

Omgeving
Aan weerszijden van Batavierenweg ontstonden eind jaren ' 70 en begin jaren ' 80 de woonwijken De Laar Oost en West. De woning ligt op korte afstand van alle benodigde woonvoorzieningen (winkelcentrum "De Laar Oost", winkelcentrum "Kronenburg" en Boerderij De Kroon), openbaar vervoer, uitvalswegen en recreatiemogelijkheden. Met het openbaar vervoer bent u in nog geen 10 minuten in het bruisende centrum van Arnhem.

Hebben wij jouw nieuwsgierigheid gewekt? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Ik heb 16 jaar met veel plezier in dit huis gewoond. Vooral de plaatsing van de schuifpui na 2 jaar als het verbouwen/ opfrissen van de woning ongeveer 6 jaar geleden hebben voor nog meer woon plezier gezorgd. Het huis is ruim, licht en zonnig. Door het wonen op de hoek is de tuin extra breed en ervaar je nog meer ruimte. Het is altijd een plek geweest waar ik kon landen. Na 2 relaties en tijdje alleen te hebben gewoond in deze woning is het voor mij tijd voor een nieuwe start. En mag het huis nieuwe eigenaren krijgen die er optimaal van gaan genieten. De buren en buurt zijn fijn en alles is verder in de buurt qua winkels, recreatie etc.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1980

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

424 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

181 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Schuifpui

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidwest

Tuin oppervlakte

128 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Verkeersluw in de straat

 

Licht huis

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's