Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Heerlijk wonen aan de Boelestein met het park Schothorst in de "achtertuin".

Het is niet voor niets dat woningen in de wijk Schothorst erg populair zijn. Ook de woning aan de Boelestein behoort hier toe. Gelegen tussen het gemoedelijke Hoogland en de Amersfoortse binnenstad kan je kiezen uit een bezoek aan het dorp of de stad. De gezellige binnenstad is op de fiets in 10 minuten te bereiken. Op het centraal station van Amersfoort sta je binnen 15 fietsminuten. Ook basisscholen en middelbare scholen liggen op zeer korte afstand van de woning. Voor de sportievelingen is het park een heerlijke locatie om hard te lopen. Wil je het hardlopen serieus aanpakken dan kan je naar atletiekvereniging Altis gaan. Ook de sporten tennis, voetbal en korfbal kunnen in verenigingsverband beoefend worden. Allemaal in "je achtertuin'. Ben je cultuur en/of natuurliefhebber, dan is de Middeleeuwse boerderij in park Schothorst the place to be. Zeer regelmatig vinden hier leuke evenementen plaats.

De woning aan de Boelestein ligt aan een straat zonder verkeer. Alleen bestemmingsverkeer komt in de buurt van de woning. Kinderen kunnen hier heerlijk veilig buiten spelen. Aan de voorzijde van de woning is volledige privacy. De woning heeft een diepe tuin met achterin een stenen schuur. Via een poortdeur is de tuin vanaf de openbare weg bereikbaar. Door de diepe achtertuin is er geen sprake van inkijk door de rij woningen aan de achterzijde van de tuin.

Begane grond:
De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in de kleur wit met een zwart aanrechtblad. Alle benodigde apparatuur is in de keuken aanwezig zoals koelkast, vriezer, vaatwasser, en oven. De woonkamer heeft zicht op de heerlijke achtertuin. Omdat de tuin zo lang is, kan er op elk moment van de dag een zonnig plekje gevonden worden. Het in wit/zwart uitgevoerde hangende toilet is vanuit de hal bereikbaar.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich drie slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van royale inbouwkasten. De gehele verdieping heeft dezelfde nette laminaatvloer. De badkamer heeft een wit/zwarte uitstraling met witte wandtegels. Ook hier is sprake van een hangend toilet. Een groot ligbad maakt de badkamer compleet.

Tweede verdieping:
Dit is een verrassend grote ruimte. Op dit moment is deze ruimte één geheel. Uiteraard is er de mogelijkheid om dakkapellen te plaatsen waardoor er met gemak twee extra kamers gecreëerd kunnen worden. Een groot Velux dakraam zorgt voor voldoende daglicht. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van deze ruimte is veel bergruimte aanwezig middels knieschotten. De aansluiting voor de wasmachine is op deze verdieping.

Ben je op zoek naar een rustig gelegen woning, maar met de Amersfoortse binnenstad op zeer korte afstand dan nodigen wij je uit om deze woning te komen bezichtigen.

Aanbevelingen Succes makelaars:
* goed onderhouden woning
* winkelcentrum op korte afstand
* diepe achtertuin
* geheel voorzien van dubbel glas

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“We hebben in de buurt een groepje buren die samen de buurt gemeentetuin onderhouden. Samen ontworpen, samen geplant, samen bijgehouden.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1985

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

128 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

80 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Dicht bij Park Schothorst

 

OV en winkels dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: