Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 235.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden, over de volle breedte uitgebouwde eengezinswoning met een modern afwerkingsniveau en diepe achtertuin met berging. In 2006 is de woning voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en een uitbouw. De woning is rustig gelegen in stadsdeel Gestel nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, Franz Leharplein en uitvalswegen. Gunstige ligging t.o.v. High Tech Campus en ASML en op loopafstand van de Genneper Parken.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer en stucwerk wanden. Toilet en trap omhoog. Kelderkast met meterkast voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars. Uitgebouwde woonkamer met laminaatvloer en stucwerk wanden. Keuken aan de achterzijde met tegelvloer en L-vormige keukenopstelling voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, oven en koelkast. Bijkeuken met tegelvloer, aansluitingen wasapparatuur, lichtkoepel en deur naar de tuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wanden. Toilet met hangcloset en fonteintje. Slaapkamer 1 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 2 aan voorzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 3 aan achterzijde met laminaatvloer en stucwerk wanden. Badkamer met douche en wastafel.

2e VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare zolder met opbergruimte, dakraam aan de achterzijde en locatie cv-combiketel. Deze ruimte is geschikt voor het plaatsen van een vaste trap en het uitbreiden van het aantal slaapkamers.

TUIN & BERGING:
Voortuin met beplanting en bestrating. Geheel omheinde zonnige achtertuin op het westen met achterom, terras, veranda (2016), buitenkraantje en stenen berging achterin de tuin.

ALGEMEEN:
- Goed onderhouden, over de volle breedte uitgebouwde eengezinswoning met een modern afwerkingsniveau en diepe achtertuin met berging.
- In 2006 is de woning voorzien van kunststof kozijnen met HR beglazing en een uitbouw.
- De woning is rustig gelegen in stadsdeel Gestel nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, Franz Leharplein en uitvalswegen.
- In 2016 is de veranda geplaatst.
- Perceel 161 m².
- Inhoud circa 375 m³.
- Woonoppervlakte circa 93 m².
- Veranda 22 m².
- Gunstige ligging t.o.v. High Tech Campus en ASML en op loopafstand van de Genneper Parken.
- Energielabel D.
- Bouwjaar 1959.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1959

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

375 m³

Woonoppervlakte

93 m²

Perceeloppervlakte

161 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

3

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dubbel glas

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

90 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's