Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, instapklaar appartement met zonnig dakterras van 30 m², een eigen privé parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage en op loopafstand van het centrum. De woning is gunstig gelegen in stadsdeel "Strijp", nabij het gewilde "Sint Trudoplein" met alle gewenste voorzieningen op loopafstand zoals scholen, winkels, restaurants, uitvalswegen, etc. Het appartement is gelegen in het recent gebouwde nieuwbouwcomplex "Vik" met een eigen sauna-, fitnessruimte en een wasserette voor de bewoners.

INDELING:

BEGANE GROND:
Afgesloten entree met intercom en brievenbussen. Toegang naar de appartementen en de gezamenlijke sauna-, fitnessruimte en een wasserette. Er is ook een gezamenlijke fietsenberging aanwezig.

BENEDENWONING:
Entree met PVC vloer met vloerverwarming en intercom. Meterkast met 7 groepen + 2 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting. Toilet met hangcloset, fonteintje en mechanische afzuiging. Kast met cv-combiketel (Ferroli, bouwjaar 2011) en WTW unit. Kast met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Lichte woonkamer met PVC vloer en brede schuifpui naar het dakterras. Open keuken met moderne rechte keukenopstelling voorzien van combi oven/magnetron, koelkast, vriezer, espresso machine en vaatwasser. Kookeiland met gaskookplaat, afzuigkap, spoelbak en voldoende opbergruimte. Ruime slaapkamer met PVC vloer en deur naar de badkamer. Luxe, volledig betegelde badkamer met douchegelegenheid voorzien van regendouche, wastafelmeubel en mechanische afzuiging.

DAKTERRAS & PARKEERPLAATS
Dakterras van 30 m² gelegen op de late middag en avond zon en voorzien van betontegels. In de afgesloten parkeergarage van het complex is een eigen privé parkeerplaats.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, instapklaar appartement met zonnig dakterras, een eigen privé parkeerplaats in de parkeergarage en op loopafstand van het centrum.
- De woning is gunstig gelegen in stadsdeel "Strijp", nabij het gewilde "Sint Trudoplein" met alle gewenste voorzieningen op loopafstand zoals scholen, winkels, restaurants, uitvalswegen, etc.
- Het appartement is gelegen in het recent gebouwde nieuwbouwcomplex "Vik" met een eigen sauna-, fitnessruimte en een wasserette voor de bewoners!
- De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.
- Uitstekend geïsoleerd en volledig voorzien van dubbele beglazing.
- Luxe afwerking qua keuken en badkamer.
- Energielabel A.
- Diverse netwerk aansluitingen aanwezig in het appartement.
- Woonoppervlakte 53 m².
- Inhoud 175 m².
- Bouwjaar 2011.
- Servicekosten € 96,08 per maand en € 17,16 per maand voor de parkeergarage.
- Uniek voor de koper die een instapklaar geheel zoekt nabij alle gewenste voorzieningen!
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2011

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

175 m³

Woonoppervlakte

53 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

2

Aantal slaapkamers

1

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Ligging tuin

Noordwest

Tuin oppervlakte

30 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's