Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 255.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 255.000,= k.k.

Goed onderhouden eengezinswoning in zeer kindvriendelijke woonomgeving.

Keurig afgewerkte tussenwoning met vier slaapkamers en royale tuin op het oosten. In de afgelopen jaren heeft de huidige eigenaar de keuken, badkamer, toiletruimte en C.V.-ketel vernieuwd. Zoekt u een woning die u zonder klussen kunt betrekken? Dan bent u hier aan het juiste adres!

Schuin tegenover de woning ligt een basisschool met daarachter een groot speelveld voor kinderen. Gesitueerd op fiets-/loopafstand van winkelcentra “De Herenhof” en “De Ridderhof”, nabij scholen en uitvalswegen richting de omliggende steden.

Begane grond
Entree met ruime kast voorzien van schuifdeuren en de meterkast (8 groepen met dubbele aardlekschakelaar). Vanuit de hal krijgt u toegang tot de woonkamer en de open keuken.

De royale tuingerichte woonkamer is uitgerust met een mooie laminaatvloer en nieuwe binnendeuren. De openslaande deuren maken dat binnen en buiten mooi in elkaar overgaan. De zonnige op het oosten gelegen achtertuin beschikt over een vaste stenen berging en een houten schuur. De tuin is in 2012 nog geheel opgeknapt en ziet er zeer fraai uit.

De moderne open keuken uit 2009 heeft een L-vormige opstelling en is uitgerust met onder- en bovenkastjes, een granieten werkblad met spoelbak en diverse inbouwapparatuur te weten: 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, vaatwasser en koelkast.

Vanuit de woonkamer bereikt u de trapopgang en de toiletruimte. Het toilet is in 2015 vergroot en uitgevoerd met een moderne houtlook vloertegel, gestuukte wanden, toilet en fonteintje.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot twee slaapkamers en de badkamer.

Ruime ouderslaapkamer aan de achterzijde met keurige laminaatvloer. Aan de voorzijde een tweede ruime slaapkamer met toegang tot een klein balkon.

De badkamer is vernieuwd in 2009. Hierbij is de badkamer vergroot en uitgevoerd met antraciet vloertegels, witte wandtegels. De badkamer is modern en zeer compleet uitgevoerd met douche, ligbad, wastafelmeubel, designradiator, tweede toilet en inbouwspots.

Tweede verdieping
Overloop met toegang tot wasruimte en twee slaapkamers.

Aan de achterzijde vindt u wederom een ruime en lichte slaapkamer met dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens ruim bemeten aangezien het huis aan de voorkant een plat dak heeft.

De wasruimte is voorzien van aansluitingen voor de wasmachine, C.V.-installatie en mechanische ventilatie unit.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1978

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

158 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Tv kabel, Glasvezel kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Vloerisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Oost

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Alle voorzieningen dichtbij

 

Veel ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's