Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

RUIME 2/1 KAPWONING MET GARAGE, VERANDA EN GROTE TUIN GELEGEN IN DE DORPSKERN MET WINKELS, BASISSCHOOL EN DE BOSSEN IN DE DIRECTE NABIJHEID.

Deze woning is gebouwd in 1973 en totaal circa 475 m³ groot. Het gebruiksoppervlakte wonen is 130 m². Naast de woning staat de vrijstaande garage van circa 60 m³ groot. Het perceel is ruim met 338 m². De woning is voorzien van gedeeltelijk dubbel glas en bij de bouw is een paar centimeter tempex gebruikt als vloer- en dakisolatie. In 2018 is aan de buitenzijde het schilderwerk nog uitgevoerd.

Indeling:
Hal met meterkast, provisiekast en nette toiletruimte voorzien van wandcloset. Op de vloer in de hal ligt een keurige en lichte tegelvloer, welke ook doorloopt in de keuken, bijkeuken en woonkamer. De dichte keuken heeft een functioneel keukenblok met gaskookplaat en vaatwasser. Achter de keuken is een praktische bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed. Hier is ook de buitendeur naar de veranda en tuin. De woonkamer is ruim van opzet, de wanden zijn strak gestukadoord en een schuurwerk plafond.

Op de overloop en slaapkamers van de 1e verdieping ligt een kwalitatief hoogwaardige pvc vloer. Vanuit deze overloop zijn de badkamer en 3 slaapkamers te bereiken. Deze slaapkamers zijn allemaal opgeknapt waarbij nieuwe kozijnen zijn geplaatst met dubbel glas, rolluiken en keurige hardstenen vensterbanken en waterslagen aan de buitenzijde. Ook de binnendeuren en -kozijnen zijn vernieuwd bij de slaapkamers. Alle slaapkamers zijn keurig behangen. De badkamer heeft een douche, wastafel en wandcloset. Met een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Hier is een ruime overloop met opstelling van de Nefit HR combiketel uit 2014 en een ruime 4e slaapkamer met dakraam.

De tuin is uitgevoerd met een flink terras en een groot gazon. Aan de achterzijde bij de woning is een veranda gebouwd. In de veranda is een lichtkoepel geplaatst die zorgt voor extra licht, tevens is de veranda aan de voorzijde met een rolluik af te sluiten. Deze veranda geeft een mooie beschutte plek om te kunnen zitten. De garage is een prima stalling-/opslagruimte en staat achter de oprit naar de woning. Tussen de garage en woning is een prima achterom naar de tuin.

PRIMA GEZINSWONING MET CENTRALE LIGGING IN HET DORP.

Vraagprijs € 275.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1973

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

475 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

338 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

338 m²

Garage/berging

Garage

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruime tuin

 

School dicht bij

 

Rustige omgeving

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's