Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

€ 189.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wat een leuke plek om je wooncarrière te beginnen! Op de Zuiderhoofdstraat hebben wij deze gerenoveerde driekamer bovenwoning in de verkoop gekregen.

Achter de meer dan honderd jaar oude gevel schuilt een compleet gemoderniseerd appartement. Door de nok bij het woongedeelte te betrekken, en de zo ontstane plafondhoogte te benutten voor strategisch geplaatste dakramen, is dit een heerlijk licht appartement.
De grootscheepse renovatie heeft in 2010 plaatsgevonden. Sindsdien straalt deze woning vooral luxe uit, met de gestucte wanden, de mooie laminaatvloer en de fraaie open keuken in hoekopstelling. Inbouwapparatuur als een koelkast, vaatwasser, gaskookplaat, combi-oven en een hardstenen aanrechtblad. De glanzende fronten met de rvs handgrepen en de betegelde achterwand gaan geheel op in het interieur.
Er zijn twee slaapkamers en de badkamer is een aparte vermelding waard. Fraai betegeld en heerlijk ruim. Onder het schuine dak is een ligbad geplaatst, er blijft ruim voldoende ruimte over voor de dubbele wastafel én een aparte inloopdouche. Door een gemetseld muurtje afgescheiden van het natte gedeelte is de plaats voor de wasmachine en -droger.
Het naastgelegen separate toilet met fontein is in dezelfde stijl betegeld als de badkamer en de keuken.
Het is wel duidelijk: deze driekamer bovenwoning blinkt uit door de stijlvolle eenheid van kleur- en materiaalkeuze!

Indeling:
begane grond: entree met trapopgang.

1e Verdieping: entree, hal met meterkast. Toilet met fontein. Woonkamer met open keuken in hoekopstelling. Slaapkamer met vaste kasten. Tweede slaapkamer. Badkamer met aparte opstelling voor wasmachine en -droger, inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad.

Dit deel van de Zuiderhoofdstraat is bijzonder. De Nicolaaskerk op de hoek en het oude gemeentehuis aan de overkant voeren je terug naar de 17e eeuw. Waar een kerk staat, is de kroeg meestal niet ver weg. Dat klopt hier ook, deze bovenwoning ligt midden in het culinaire centrum van Krommenie. De Zuiderhoofdstraat staat inmiddels wijd en zijd bekend om de leuke en diverse restaurants en winkels dus als je van gezelligheid houdt, is dit wel je plek!

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 62 m2;
- inhoud 206 m3;
- servicekosten € 103 per maand;
- unieke plek!;
- in 2010 gerenoveerd, in 2016 binnen geschilderd;
- aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Wij hebben hier ruim 6 jaar met veel plezier gewoond. Het huis heeft voor ons gevoel altijd veel warmte uitgestraald. Vooral in de wintermaanden is ons appartement ontzettend gezellig. Knus de kaarsjes en de sfeerhaard aan. Omdat wij midden in het centrum wonen is er altijd reuring om ons heen maar ervaren wij wel rust als wij eenmaal heerlijk op de bank ploffen na een dag hard werken.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1903

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

209 m³

Woonoppervlakte

62 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Dakraam, Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Autenthiek huis

 

Midden in het centrum

 

Luxe appartement

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner