Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 445.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De Timothee is gelegen in de grasbuurt in De Goorn en net als de vlaktes van the Great Plains in Amerika zijn de ruimtes in deze woning ruim en uitgestrekt.

Toch is los van het bijna brutale formaat van de woning, Hollywood en jukebox op zolder en het Coca Cola logo in de voordeur, verder niets meer waar te nemen van Amerika, maar heeft het meer weg van Italiaans design, vanwege de elegante en sfeervolle afwerkingsstaat van de woning!

De woning is vrij jong, daar deze gebouwd is in 2006. Doch is de woning intern al eens op de schop gegaan. Zo is de keuken niet alleen wonderschoon, maar ook hypermodern! Deze is namelijk nog geen jaar oud!

In deze vrijstaande villa wordt u omringd door een overvloed aan luxe, licht en ruimte! Het huis ontleent zich daarmee perfect voor een 48-uurs transactie! Vandaag kopen, morgen verhuizen!

De achtertuin is bijzonder zonnig, voorzien van een heerlijke veranda om toch nog wat schaduw te creëren en een comfortabele jacuzzi om de dag goed af te sluiten!

De ligging is perfect! Centraal gelegen midden in het dorp! U treft op loopafstand een basisschool, een kinderopvang, winkelcentrum "Vijverhof", het zwembad en de sporthal. Naast deze voorzieningen beschikt het dorp nog over tal van andere voorzieningen zoals gezellige horecagelegenheden en ligt het dorp op korte afstand van uitvalswegen richting de steden.

Indeling: zij-entree, ruime hal, toilet, doorgang naar garage, open woonkeuken aan de voorzijde van de woning met luxe keukenopstelling (2018) v.v. diverse inbouwapparatuur, tuingerichte woonkamer met trap naar de 2e verdieping en openslaande deuren naar de achtertuin. De gehele begane grond is v.v. een zwarte granieten vloer.

1e Verdieping: overloop, luxe badkamer met ruime douche, een toilet en dubbele wastafel, 3 ruime, keurig afgewerkt slaapkamers.

2e Verdieping: thans een grote ruimte, echter deze ruimte is uitermate geschikt voor het creëren van een of twee slaapkamers.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Onze heerlijke woning toch onverwachts in de verkoop. Altijd met zeer veel plezier gewoond en veel bijzondere herinneringen nemen we mee. De mooie raampartijen zorgen voor veel licht en creëren veel ruimte. Een heerlijk huis waar de volgende bewoners zich thuis zullen voelen.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Villa

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2006

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

493 m³

Woonoppervlakte

161 m²

Perceeloppervlakte

359 m²

Indeling

Aantal kamers

5

Aantal slaapkamers

4

Voorzieningen

Jacuzzi, Tv kabel

Energie

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Volledig geisoleerd

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

251 m²

Garage/berging

Garage

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Heerlijke Jacuizy

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's